bugün

(bkz: Mal)
kişiden kişiye değişen kültür seviyesidir.

şöyle ki : her uzun yazan kültürlü değil her kısa yazan da cahil değildir. uzun uzun boş yazmanın manası olmadığı gibi kısa ve öz yazmanın da belirli bi mantığı vardır.

bi konu hakkında yeterince bilgi sahibi isen, o konuda yeterince iyiysen o konu hakkinda manas destani yazabilirsin. bilgi sahibi degilsen sadece kendi gorusunu 2-3 cumle ile açıklayabilirsin.

bkz entrylerine gelirsek onlar kimi zaman güldürücü kimi zaman da o konuyla ilgili ciddi bakınızlardır. yani seni başka başlıklara yönlendirerek o konunun farklı bi boyutunu görmeni sağlar.

kısa yazma taraftarı biri değilim ama her konuda da uzuun uzuunn olay örgüsü kurmanın mantıklı olmadığını düşünüyorum. sadece gerekli yerlerde olması gerektiğini düşünüyorum.
bilgi fakiridir. net.
kısa entry yazıp bkz veren yazarın kültür seviyesi adlı başlık altında, kısa entry yazıp bkz veren yazarları, kısa entry yazarak kötüleyen yazarın içinde bulunduğu devasa ironi olgusu.
bazı insanların aşırı zeki olup bir paragraflık hadiseyi tek kelimeyle anlatabilme özelliği olmasının farkında olmayan insan söylemi olabilir. ya da şanssız ve trol mıknatısı yazar beyanıdır.
deneme bir ki (bkz: yaptım oldu)
(bkz: sıfırdır)
olmayan seviyedir. bir konu hakkında söyleyecek bir şey olamayan, ilk entryde en çok dikkat çeken cümlenin vurgu kelimesini ya da başlıktaki vurgu kelimesinin eş anlamlısını bkz verecek kadar aptaldır. fikrin yoksa zikrin de olmasın lafı bunlar içindir.
--spoiler--
uzun yazacağım diye kasınca götüne kramp giren yazar
--spoiler--

entry uzunluğu ile tespit edilemeyecek seviyedir.

marifet iki satırla da dert anlatabilmektir.

--spoiler--
öyle sermestem ki , idrak etmezem ben kimem, dünya nedir...

fuzuli
--spoiler--
lan mallar bu kısa entry meselesi izafidir, bana göre de sizin uzun dediğiniz entryleriniz kısa, o zaman sizde kültürsüz olduğunuzu kabul etmiş oluyorsunuz....sizin verdiğiniz formüle benim değişkenlerimi koyunca da bu sonuç çıkıyor...naapıcaz şimdi, kültürsüzler sizi...
(bkz: uff snne be slk)
uzun entrylerin okunmadığı gerçeğini bilen yazardır, realisttir.
her başlığın uzun bir açıklama gerektirmediği ve de bağlaç olan da'ların ayrı yazılması gerektiği göz önüne alındığında, başlığın gereksizliği ortaya çıkıyor.