bugün

(#26600083) Doğal gaza yapılan gizli zamma itiraz edenlere sorunlu diyen yazar. ilk defa zammı kutsayan birini görüyorum, kim daha sorunlu artık size bırakıyorum.

Umarız eskilerden bir AKP militanı değildir ve bu cihette saçmalamaya devam etmez. Yine de hoş gelmiş.

edit: maalesef eski AKP militanlarından birinin yeni versiyonu, kaale almayınız.
annesi üç kere havaya atmış iki kez tutabilmiş bu yazarı.
hırvat asıllı bir dönme devşirmeye ata diyebilmiş "nesebi geniş" yazar.

misal benim atalarım köyümün mezarlığında yatıyor. ondan öncesini soracak olursak boyca önce dulkadiroğulları atamdır. daha da fazlasını soracak olursa,

zengiler
karamanoğulları
germiyanoğulları ve iran'da nadir şah'ın kurduğu avşar hanedanı'nı örnek verebiliriz.
maddi yetersizliklerden ötürü düşük proteinli besinler almaktan muzdarip yazardır. sürekli bulgur, makarna ve ekmekle beslenirsen elbette beyinsel fonksiyonlar etkileniyor. sonra bulgur ve makarna dağıtanlara biat kaçınılmaz oluyor...
Bugün 03.00 sularında "Fenerbahçe beşiktaşı yenerse götüme sigara sokarım" diye başlık açan yazar. Sözünde duracak mı? Basın açıklaması bekliyoruz. Elimde söz konusu başlığı içeren ss mevcut. Sözünde durmayacaksa recm edilsin.
© copyright 2005 - 2026