bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
sırasıyla birkaç basit aktivite ve oyun şansı;
iletişim kantininde; langırt, bilardo.....
+18 kafede langıt, bilardo ikilisi yanına bir de play station eklenmiş. cenga, tavla da var tabii. satranç var mı bilmem, henüz göremedim.
sosyal kulüplerin çok azı aktiftir. sinema kulübüne üye olalı 2 yıl geçti, bir kez bir etkinlik düzenlediklerini görmüş değilim. yürümeyi seven adamlar olduğumuzdan, treikking kulübüne yazılalım dedik, yok ameke, yok..
yemekhane içerisinde bir kafesi daha vardı, ora da kapanmış..
sizi çok sosyal hissettirir olanaklarıyla. öyle bir okul olduğundan, kimseler gelmez derslere, evde takılır millet. *
iletişim kantininde; langırt, bilardo.....
+18 kafede langıt, bilardo ikilisi yanına bir de play station eklenmiş. cenga, tavla da var tabii. satranç var mı bilmem, henüz göremedim.
sosyal kulüplerin çok azı aktiftir. sinema kulübüne üye olalı 2 yıl geçti, bir kez bir etkinlik düzenlediklerini görmüş değilim. yürümeyi seven adamlar olduğumuzdan, treikking kulübüne yazılalım dedik, yok ameke, yok..
yemekhane içerisinde bir kafesi daha vardı, ora da kapanmış..
sizi çok sosyal hissettirir olanaklarıyla. öyle bir okul olduğundan, kimseler gelmez derslere, evde takılır millet. *
Kocaeli ile ilgili sevdiğim tek şeydir. Kazanırsanız sosyalliği doruklarda yaşayamazsınız, hat 33 en yakın arkadaşınız olur. Bayındırlık semtini çok duyar hale gelirsiniz. Booğğlum diyen insanlara rastlayabilirsiniz. Eğitim fakültesi candır. Masa tenisi oynayabileceğiniz yegane kafe de kısa zaman önce kapatılmıştır. Yemekhane önünde çıkan eylemler sizi bir süreliğine aç bırakabilir. Okulun ana kampüsünün bulunduğu umuttepenin havası Kpcaeli'nin normal havasından 2 3 derece soğuk olur. Duyurulur.
Güzel sanatlar fakültesi anıtpark kampüsünde ayasofya ibadete açılsın tartışması yüzünden anadolu gençlik ile sıkıntılı zamanlar yaşayan okul.
karamürsel denizcilik meslek yüksek okulunu büyesinde barındırın ilim irfan yuvası.
bologna sistemiyle seneye geçme notunun 70 olacağı Üniversite.
fen edebiyat fakültesi ikinci öğretimlerde güzel kız bakımından fakir olan üniversite. dileğimiz bu sene güzel kızların da ikinci öğretimi tercih etmesi yönünde.
(bkz: hadi bağalım)
(bkz: hadi bağalım)
genelde istanbul kazanamayanların tercih ettiği orta seviye bir üniversitedir. hukuk, tıp kazanıyorsanız pek fazla düşünmeden yazabilirsiniz çünkü ne öyle ahım şahım iyidir, ne de kötü. bu iki bölüm açısından normal bir üniversitedir.
mühendislik düşünüyorsanız da güvenle yazabileceğiniz bir üniversitedir çünkü adı üstünde, kocaeli. kendi bölümüm için konuşursam daha 4. sınıfta iş buluyorlar çoğu.
geri kalan bölümler için pek bir bilgim olmadığından bir şey söyleyemeyeceğim. ama yukarıda saydıklarımdan birini kazanamıyorsanız kocaeli üniversitesi'ni ön plana almayın.
mühendislik düşünüyorsanız da güvenle yazabileceğiniz bir üniversitedir çünkü adı üstünde, kocaeli. kendi bölümüm için konuşursam daha 4. sınıfta iş buluyorlar çoğu.
geri kalan bölümler için pek bir bilgim olmadığından bir şey söyleyemeyeceğim. ama yukarıda saydıklarımdan birini kazanamıyorsanız kocaeli üniversitesi'ni ön plana almayın.
fakültenin eğitimi nasıl?
kampüs yerleşkesi nasıl?
sosyal aktivite nasıl?
hocaların seviyesi ve genel davranışı nasıl?
tübitak projelerine verilen destek nasıl?
labaratuvar şartları nasıl?
geçme notu kaç?
üniversite-sanayi ilişkisi nasıl? yani iyi bir puanla mezun olunca kocaelide daha mezun olmadan seni kapanlar oluyor mu?
iş imkanı nasıl?
şehirdeki sanayinin ne gibi faydaları vardır?
gibi soruları kafamda canlandıran üniversite. lütfen yardım ediniz.
kampüs yerleşkesi nasıl?
sosyal aktivite nasıl?
hocaların seviyesi ve genel davranışı nasıl?
tübitak projelerine verilen destek nasıl?
labaratuvar şartları nasıl?
geçme notu kaç?
üniversite-sanayi ilişkisi nasıl? yani iyi bir puanla mezun olunca kocaelide daha mezun olmadan seni kapanlar oluyor mu?
iş imkanı nasıl?
şehirdeki sanayinin ne gibi faydaları vardır?
gibi soruları kafamda canlandıran üniversite. lütfen yardım ediniz.
gazetecilik bölümünü yazsam mı yazmasam mı, iyi midir kötü müdür bilemediğim, istanbul'a yakın olduğu için -istemeye istemeye- yazacağım bir üniversitedir.
Arkadaşlar öncelikle üniversiteye gelecekseniz, hemen puanım yetiyo şurayı yazayım demeyin. Lakin Üniversite demek yeni bir yaşam demek bu yüzden şehiri iyi araştırın iyi tanıyın. Benim tavsiyem şu yönde olabilir, eğer eğlenmeyi seven bir kişiyseniz Kocaeli bu konuda biraz yetersiz yani yetersiz dediğim bir ıstanbul değil çünkü ıstanbula yakın olan bir şehirin de beklentisi oluyor haliyle. Bir diğer bana göre sıkıntı olan bir durum okulun merkeze olan uzaklığı. Okul merkeze otobüsle 20 dakika. Eğer okuldaki kyk yurdunda veya okul civarındaki bir yurtta kalmayacaksanız ve hergün 20 dakka yolu çekerim diyorsanız buyurun gelin derim.
şehir saçma okul daha saçma. gitmeyin dedeler. evet.
bu okulda hocaların çok zorladığı, geçme notunun yüksek olduğu söylenmekte, iyi araştırın.
gazetecilik bölümünü tercih ettiğim üniversitedir. hoş gelmeyecek ama olsun.
uluslararasi iliskiler bolumu hakkinda bilgi aradigim, hicbir fikrime sahip olmayan universite.
bolumu bilen yazarlar bi el atsin. tercih donemi bitiyormus.
bolumu bilen yazarlar bi el atsin. tercih donemi bitiyormus.
elektrik mühendisliğinde okuyan birinin beni bulmasını istediğim prestijli üniversite.
bilgisayar okuyan biri de beni bulmali.
kimilerine göre yapılacak hiçbir şey olmayan,dağın tepesinde yalnızca bir üniversite.Kimilerine göreyse dağların arasında yürünebilecek bir trekking merkezi, kar yağdığında bayırlarından poşetle kayılabilecek bir kayak merkezi * , kent ormanında içilebilecek bir açık hava meyhanesi * ve daha nicesi.*
umuttepe kampüsünün rakımı 400 metre olan, merkezde güneş varken kampüsü kayak merkezine dönüşebilen üniversite.
Bilgisayar mühendisliği bölümünü kazandığım güzide üniversite .
iletişim fakültesini ( özellikle gazetecilik bölümü ) kazananlara bazı önemli bilgiler vereceğim üniversite. Genel oalrakta bilgi verilir. Zaten bütün fakülteler aynı yerde amına koyim.
bilgi almak isteyenler icin yardimci olabilecegim universitedir. lisans ve yuksek lisans yaptigim universite ayni zamanda. dis hekimligi haric tum fakulteleri umuttepede* olan universitedir. cok kalabaliktir. 33 numarali otobusu asla unutamayacaginiz universitedir. yazlari sicak ve kurak, kislarsa soguk ve...*
bu üniversitede mühendislik kazananlara "allah kurtarsın" dediğim üniversitedir. mühendislik fakültesinin mimarisinden dolayı yanda gördüğünüz dersliğe gitmek için bir kat inip iki kat çıkmanız gerekebilir.
ikinci senemi okumaya başlayacağım umuttepesini sevdiğim okuldur.
çok sevdiğim ama gitmediiğim üniversite. şehir olarak biraz küçük, pek gezip görülecek yeri yok ama yine de severdim. seka parka gidiniz, çayınızı yudumlayınız. kocaelinin en keyifli yanı. ayrıca halkevindeki bursa iskenderde iskenderinizi yemeden ölmeyin. inanılmaz lezzetli yapıyorlar.
mezun olduğum üniversite, ah nerede o öğrencilik yıllarım. siyaset bilimi ve kam yön, ulusl. ilişkiler, iktisat gibi bölümleri kazanmış olan genç arkadaşlara yardımcı olabilirim.
güncel Önemli Başlıklar