bugün
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi13
- insanlar sizi nasıl tanımlar6
- meal kuran değildir26
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- trabzonspor harbiden salah'ı almış4
- romantik komedi izleyen erkek2
- mohamed salah ghaly5
- bella hadid5
- 31 çekerken eli kırmak4
- gürkan uygun3
- dürüm yerken uzaklara dalmak2
- gecenin film sahnesi3
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- geceye güzel bir söz bırak2
- velvet almanyaya gel5
- iki elle 31 çekmek2
- renault safrane vs opel omega2
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- ıban at4
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- iremga12
- velvet14
- dünya sivaslılar günü3
- duş almak vs duş yapmak3
- kendini anlatamamak6
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- uzak diyar4
- kız arkadaş kiralamak8
- eric abidal2
- justin bieber3
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
- başak erkeği nasıl tavlanır3
- çanakkale5
- memati baş5
- afrika nasıl kalkınabilir15
- psikologa verdiğin mal iyi değilmiş demek3
- bakarız3
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- anker2
- tai lung7
- redkitin ati2
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi3
- özgür özel ve veli ağbaba hakkında fezleke2
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- gta 52
- animecileri ciddiye almak2
Karayollarıda araçların aşırı hızlı gitmelerini önlemek için yapılmış çıkıntı.
- işareti görülmediği takdirde, aracın hızına göre değişiklik gösteren küfür etme sebebi.
yavaşlama gereği getiren mini yükseltiler.
hız kesmeyip sert girilen kasisler çok güzel kaza sebebidir. 3. kazamı bir kasisle değerlendirmek istiyorum trafiğin izni ile. bir takla canlanıyor gözümde. ne alaka diyorum, bilemiyorum ancak neden olmasın. kasisin 35 dereceyi geçen bir eğimi olduktan sonra 110 ile girildiğinde takla olabilir. direksiyon kırılmışsa son dakika şahane bir kaza olabilir.
hız kesmeyip sert girilen kasisler çok güzel kaza sebebidir. 3. kazamı bir kasisle değerlendirmek istiyorum trafiğin izni ile. bir takla canlanıyor gözümde. ne alaka diyorum, bilemiyorum ancak neden olmasın. kasisin 35 dereceyi geçen bir eğimi olduktan sonra 110 ile girildiğinde takla olabilir. direksiyon kırılmışsa son dakika şahane bir kaza olabilir.
elit bir ortamda tümsek dememen gereken kelime. kasis diyeceksin illa. neden belli değil.
(bkz: lavaboya sıçabilir miyim)
(bkz: lavaboya sıçabilir miyim)
belinden rahatsız olanlar tarafından her geçişte yapana-yaptırana küfür edilen şeylerdir...
insanlığın utancı olan hız kesicilerdir. kasislerin bir utanç vesilesi olması ise, varlıklarından ileri gelir ki, açık bir şekilde insanoğlunun hemcinslerinin hayatına, sahip oldukları otomobillerden daha az değer verdiklerinin bi kanıtı gibi tamda yolun ortasında dururlar.
üvey kardeşinin ismi lakadır, lakalar üvey kardeşlerinin aksine çıkıntı değil oyuk şeklinde inşa edilirler.
ülkemizde anasının amı gibi hiçbir standarda uymadan yapılan hız kesici şeylerdir. gereklidir fakat ilk cümlede belirtildiği gibi yapıldığından arabalara zarar vermekten başka bir boka yaramamaktadır.
(bkz: çukurova üniversitesi/#13938863)
(bkz: çukurova üniversitesi/#13938863)
Çok gariptirki kasis deyince aklıma ilk gelen çukur(pothole)dur.
Kasis bilinçli yapılır.
ikisinide insan yapar.
Kasis bilinçli yapılır.
ikisinide insan yapar.
her yolda en asgari 1000 her caddede en asgari 100 her sokakta en asgari 10 tane olandır.
sanırım üstünden geçince taş düşüyor. ya da böbreklere iyi geliyor. yoksa bu kadar kasisli ülke yoktur bence.
sanırım üstünden geçince taş düşüyor. ya da böbreklere iyi geliyor. yoksa bu kadar kasisli ülke yoktur bence.
~ bu işareti görmediğinizde, hızınız yüksek ise galiz küfürler savuracağınıza delalet eden tümsek.
bunun bir de hormonlusunu yapmaya başlamışlar görmeyeli ülkemde fizik ve fen çok gelişmiş. annelerini düşünmediler sanırım yaparken.
bu kadar çok hormonlu kasisin olduğu ülkeye dışardan biri gelse, amortisör patlatmak çok sevap, hayırlı bir eylem sanacaktır.
içimden yapanlara küfrederken, bir yandan da olayın derinini düşünüp buna sebep olan trafik magandalarına ayrı sövüyorum.
bunun bir de hormonlusunu yapmaya başlamışlar görmeyeli ülkemde fizik ve fen çok gelişmiş. annelerini düşünmediler sanırım yaparken.
bu kadar çok hormonlu kasisin olduğu ülkeye dışardan biri gelse, amortisör patlatmak çok sevap, hayırlı bir eylem sanacaktır.
içimden yapanlara küfrederken, bir yandan da olayın derinini düşünüp buna sebep olan trafik magandalarına ayrı sövüyorum.
(video artık mevcut değil)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar