bugün

yaşlarıyla doğru orantılı olan açıdır. şöyle ki efendim, 20li yaşlardaki bir kız tek sen ol yeter bir ey istemiyorum ev araba vs der ama 25ine geldiğinde araba alırız ya o kadar da değil der, 30una geldiğinde ise ev alalım ya öderiz ne olacak der ve mala mülke olan merak gittikçe artar. ihtiyaçtır ayrıca yanlış değildir ama sen ol yeter ben bir şey istemiyorum diyor diye salmayın kendinizi para kazanmaya bakın gençler.

not : genelleme yapılmıştır, darılmaca gücenmece yok.
Türk Kızları
MALA MÜLKE MERAKLIDIR.

Mutluluğu komşlularının ve eski arkadaşlarına hava atma amacıyla eşine aldırttığı krediyle olan arabaya
ve Evedir.

ve Türk kızlaraına eğer birşey alırsın onunla mutlu olursun
birşey almassan avucunu yalarsın..

ama ki gerçek bir kız şöyledir..

Nazik bir söz
kibar bir tavır.
bir akşam yürüyüşü ve romantik bakışlar
özel giysilerle erkeğini baştan çıkartan.
ve uzun sevişmeli gecelere sahip olan
hem çocuğunu büyüten hemde çalışan hemde evde yiyecek hazırlayan.
offf cok işim var
off başım ağrıyor bugün olmaz
off ya bıktım şu kapalılarda veya iş arkadaşlarının kaprislerini anlatan
bu tür fikirlere sahip olmayan
Yada komşusu ile sabaha akşam çay gitmek gezmek siyaset dertlerine yanmak boş konuşmak gibi
bunları yapmayan bir türk kızı bulursan git evlen.
kadınlar her yaş kategorisinde hayata ve dolayısıyla paraya da farklı bakış açılara sahip olabilir

17-22 yaş arası: ergen olurlar, paraya aşırı önem verirler. arabası villası olan birilerini hayal ederler. gittikleri hiç bir yerde hesap ödemezler

23-27 yaş arası: bir tık olgunlaşırlar. kariyer yapma planları vardır. evlenmeyi düşünmezler. kendi paralarını kendileri kazanmayı ister. alışverişe düşkündürler. paraya yine önem verirler ama bir tık daha olgun bakarlar.

28-34 yaş arası: artık tamamen yetişkin olgun bir kadın olmuştur. hafiften evlenmek çocuk sahibi olmak anne olmak isterler dolayısıyla bir evim olsun tatlı bir işim olsun yeter havasındalar. paraya önem vermek bu yaş kategorisinde azalmalar görülür. erkeklerde artık karaktere bakmaya başlarlar. tip ve cüzdanın bir yere kadar götürdüğünü sezmişlerdir.

+35: allah kerim fatih terim modunda takılırlar. evde kalmışlarsa önüne gelen ilk erkekle evlenirler. paraya falan bakmazlar. evde kalmamışlar ise zaten parasını, iş hayatını, özel hayatını tam anlamıyla oturttuğu için artık çocukları veya ailesi için paraya önem verirler. kendileri için önem vermezler.
gençken yakışıklılık, yaş alınca para ön plana geçiyor. doğru değilse açık eksileyin .
hipotenüs bakış açısıyla bakıyorum. elim gözlerim ve cebim, para arasında hipotenüs görevi görüyor.
efendisi belli olmasa da, paranın kadınların kölesi olduğu kesindir.
kısaca karıların hepsi paraya tapma bakış açısına sahiptir.
Kadınların paraya tapma hikayesi efsanedir. Çünkü tanıdığım bütün erkekler de paraya tapmaktadır. Sosyolojik sebeplerle kadınlar para mevzusunu cinsiyet iliskilerinde daha cok hissettirir. Ama paraya deger vermem onemli olan adalettir, vicdandır diyen erkek de görmedim. Kisacasi insan paraya tapan bir varlık.
Genellikle kadınlar kendi ayakları üzerinde durmak ister. Bakış açıları hep bu yönde olur. Savunduğum bir durumdur. Çünkü kadın çalışmalı kendi ayakları üzerinde durmalı bir erkeğe ihtiyaç duymamalidir.
ihtiyaçlarım için bile doğru dürüst para geçmediği için elime paraya bakmıyorum, bir tane iyi biri bulup aşık olmak istiyorum, kuru ekmek yesem de olur.
Türk kızı her zaman paraya bakar.
Her yaşta dik açıyla bakarlar. Tam karşında biterler.