bugün
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları23
- şeftali4
- sözlüğün reisi kim anketi19
- bir erkeğe iltifat etmek4
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması12
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı13
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- sözlükteki fetocular6
- yazarların akşama dair planları5
- hikayenin devamını getir8
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor3
- yılan dövmeli insanların garip olması5
- sözlüğün reisi kim14
- şeytanın bile israil'e karşı olması3
- doğru karpuz seçemeyen erkek9
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- erkek adamın külahtan dondurma yemesi4
- antipanik11
- bir insanı tanımanın en iyi yolu7
- erzurum hdp mitingi6
- hakkari mhp mitingi5
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- arkadaşlar9
- sevilen kıza cv yollamak3
- tas kafalı hırtlar için el salvador çözümü4
- kalp mi daha duygusal mide mi6
- mazot3
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- sözlük yazarlarının normal kombinleri16
- oksizoron tarafından terkedilenler5
- ben kin tutmam insanı3
- soğuk algınlığına iyi gelen şeyler2
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi9
- ekonomi5
- antipanik sizce biraz antipatik mi5
- emret komutanım izlemiş efsane nesil3
- üzümde aroma arıyorum4
- çomarların ekonomi anlayışı2
- istiklal mahkemeleri her 10 yılda bir kurulmalı4
- nervionun kedisi3
- islamda namaz yoktur30
- iskender büyük davasında haklıydı3
- kadir topbaş2
- günaydın küçük ipneler9
- true yu evlendiriyoruz kampanyası6
- fetöcü polat alemdar3
- toplum içinde gülüşmelere neden olmak2
- bir dilim pastaya oy veren eyitimsiz seçmen5
85B desteksiz memedir.
Ucu çok siyah olmasın.
Siz meme istemiyorsunuz hem önünde hem arkasında götü olsun istiyorsunuz bence.
Yakınımda olan memedir.
Herhangi bir meme.
tahtaya am çakmış gibi de olmasın, gurbetçi bavulu gibi sallanan da olmasın 80-100 arası idealdir tercih edilir.
Sarkık olmayip mumkun olabildigince buyuk olan memedir her zaman.
avuç içini dolduracak kadar olmasıdır, birazcık taşırabilir.
bilimsel çalışmalara göre* estetik açıdan ideal meme oranı:
ayakta duran kadının meme ucundan yere paralel hayali bir çizgi geçirirsek, bu çizginin alt tarafında kalan meme kısmının üst tarafta kalan meme kısmına oranı 55:45 ise ve meme ucunun yukarıda geçen hayali çizgiye (meme ucu meridyeni diyelim) açısı yukarıya doğru 20 derece ise; ayrıca memenin meme ucu meridyeninden yukarıda olan kısmı eğimsel, alt kısmı da eğrisel bir forma sahipse, o meme, işte o meme idealdir. büyüklük hesaba girmiyor, sadece oransal uyum - yani daha büyük ya da daha küçük olması sorun değil.
görsel
ideal orana sahip ünlüler: Kate Middleton, Scarlett Johansson, Megan Fox, Kelly Brooks vs.
yazarın kişisel eklemesi: şekil olarak bu ölçülere sahip memenin viskoelastik özellikleri de önemlidir. misal: young modülü ortalama 20-30 kpa üzeri olan meminto makbuldür. yukarıda adı geçen ünlülerin memelerinin viskoelastik özellikleri konusunda bilimsel çalışma yapılmamış, bu yüzden eğer memelerinin idealliğini daha kapsamlı olarak kanıtlamak istiyorlarsa, ölçümleri yapmak için ben gönüllüyüm. meme viskoelastisitesi ölçen bir cihaz daha icat edilmediği için, ölçümü elle yapmak zorundayım maalesef, ama bilimin ne kadar fedakarlık gerektirdiğinin farkında olduğum için bunu yapmak zorundayım... ha bu arada ölçüm sonuçlarını memeleri elleyince çıkardığım "oyyyhşşş" sesinin hertz değerinde frekansı ve desibel değerinde şiddeti belirleyecek.
eğer aranızda "benim de memelerim güzel, ben de ölçtürmek istiyorum, zaten megan foks hiç te güzel diiil, hıh, sıkarlet te sarışın diye bizim türk erkekleri bişi sanıyo, ben saçımı sarıya boyasam ona bin basarım be!" diyen varsa buyursun. sizin de ölçüleriniz ideal olabilir, sütyenlerinizde bir hazine yatıyor olabilir... "yhoq ya, bnmkiler güsel ama ideal diildir" demeyin, belki de keşfedilmeyi bekliyorsunuz! evet bunu okuyan tatlı kıs, geleceğin ünlüsü sen olabilirsin.
not: bilgi içerikli entry girilmiyor diyenler meme yüzü görmesin!
ayakta duran kadının meme ucundan yere paralel hayali bir çizgi geçirirsek, bu çizginin alt tarafında kalan meme kısmının üst tarafta kalan meme kısmına oranı 55:45 ise ve meme ucunun yukarıda geçen hayali çizgiye (meme ucu meridyeni diyelim) açısı yukarıya doğru 20 derece ise; ayrıca memenin meme ucu meridyeninden yukarıda olan kısmı eğimsel, alt kısmı da eğrisel bir forma sahipse, o meme, işte o meme idealdir. büyüklük hesaba girmiyor, sadece oransal uyum - yani daha büyük ya da daha küçük olması sorun değil.
görsel
ideal orana sahip ünlüler: Kate Middleton, Scarlett Johansson, Megan Fox, Kelly Brooks vs.
yazarın kişisel eklemesi: şekil olarak bu ölçülere sahip memenin viskoelastik özellikleri de önemlidir. misal: young modülü ortalama 20-30 kpa üzeri olan meminto makbuldür. yukarıda adı geçen ünlülerin memelerinin viskoelastik özellikleri konusunda bilimsel çalışma yapılmamış, bu yüzden eğer memelerinin idealliğini daha kapsamlı olarak kanıtlamak istiyorlarsa, ölçümleri yapmak için ben gönüllüyüm. meme viskoelastisitesi ölçen bir cihaz daha icat edilmediği için, ölçümü elle yapmak zorundayım maalesef, ama bilimin ne kadar fedakarlık gerektirdiğinin farkında olduğum için bunu yapmak zorundayım... ha bu arada ölçüm sonuçlarını memeleri elleyince çıkardığım "oyyyhşşş" sesinin hertz değerinde frekansı ve desibel değerinde şiddeti belirleyecek.
eğer aranızda "benim de memelerim güzel, ben de ölçtürmek istiyorum, zaten megan foks hiç te güzel diiil, hıh, sıkarlet te sarışın diye bizim türk erkekleri bişi sanıyo, ben saçımı sarıya boyasam ona bin basarım be!" diyen varsa buyursun. sizin de ölçüleriniz ideal olabilir, sütyenlerinizde bir hazine yatıyor olabilir... "yhoq ya, bnmkiler güsel ama ideal diildir" demeyin, belki de keşfedilmeyi bekliyorsunuz! evet bunu okuyan tatlı kıs, geleceğin ünlüsü sen olabilirsin.
not: bilgi içerikli entry girilmiyor diyenler meme yüzü görmesin!
(bkz: molly jane)
Anlık fantezi türüne göre değişkenlik gösterir ideal olup olmaması.
ideal olmayan meme yoktur fantezi eksikliği vardır.
ideal olmayan meme yoktur fantezi eksikliği vardır.
ölçüye gerek yok vücutla orantılı diri memedir.
fındık gibi olmasa da, küçük olanı makuldür.
işlevi ve amacı doğrultusunda, 3 çocuğu 90-97 persentil miktarı emzirmek sureti ile altında kalem duracak kıvama gelmiş 85üstü memedir.
ben 186cm olduguma gore, avucumu 85-90 numara doldurur. 85-90 gayet idealdir.
ideal meme avuçlarının içinde, dudaklarının arasında olan memedir.
gece sarılıp uyuduğundur.
o da yok a.q.
gece sarılıp uyuduğundur.
o da yok a.q.
yaklaşık olarak böyle bir şeydir.
http://i.hizliresim.com/27kq7A.gif
düdüt: yaklaşık dedik ya la. bu biraz sarkık gibi ama kabul edin çok güzel zıplıyo. daha dik olsa bu kadar zıplamaz.
http://i.hizliresim.com/27kq7A.gif
düdüt: yaklaşık dedik ya la. bu biraz sarkık gibi ama kabul edin çok güzel zıplıyo. daha dik olsa bu kadar zıplamaz.
küçük, beyaz ve meme başı pembe olan memedir.
kate upton memesi..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar