bugün

merak edilip bakıldığında görülen manzara içler acısıdır.

edit: bir yazarın ısrarı üzerine yazdım aynen kopyalıyorum

ne nazı la ! bu gece sözlükten bir bayan yazarla buluştum, ona giderken iki tane mezarlık geçtim yollar buzlu olduğu için araçla çıkmadım vasıta kullandım ,gece gelirken araç bulamadım yürüyerek geldim, birinci mezarlığı geçtim ikinci mezarlığın yanına yaklaşınca mezarlığın yola bakan duvarının iç kısmından yükselen bir ışık gördüm, loş bir ışık, alevli bir ışık

mezarlık tarafına geçtim, karla kaplı, yanaştım iyice ışık daha belirgin oldu kafamı uzattım baktım irkildim toparlandım yaşlı bir teyze mezar dibine oturmuş yakmış mumunu oğlu ile konuşuyor
Önemli birşey değildir. (bkz: O ışığı herkes görüyor)
sayenizde tuvalete gidemediğim ışıktır. evinde tek kalanlar okumasın tavsiyemdir.
(bkz: ciddi misiniz olm)
Evin iki adım ötesinde Karacaahmet mezarlığının varlığını düşününce, bu gece bana uyku haram, dedirten başlık.
yazar dostlarımın bana verdiği bilgiye göre cin olduğu belirlenmiştir.. yanımda birisi olsa ne ışık ne kadın görünürmüş tek başıma ve yalnızz çevremde kimse olmadığı için görünmüş.
mezarlıkta şaka olmaz her an her şey olabilir. lise zamanlarında sırf yolda sigara içmemek uğruna her gün girerdik. aldık boyumuzun ölçüsünü. en son gittiğimizde gül kopardık. o günün gecesinde arkadaş parmaklarından çekildiğini hissedip uyanıyor. uyandığı gibi kilitleniyor. karşısında ki duvarda tablo ters dönmüş ve duvarın bir kısmında bir mezar. mezar taşında bir kızın adı soyadı yazıyor. bana mesaj attı, ertesi günü gidip aynı yere baktık mezarı bulduk. gül kopardığımız mezar o kıza aitti.
az önce bursa mudanya tarafında gördügüm ışıktır. elektrikler gitti bizim burda 2 tane mezarlık var üst mezarlıgın tam üstünde el feneri ışıgı vardı. muhtemelen orada birkaç insan vardı. birşeyler yapıyorlardı tam göremedim. fotograf çekicektim ışık yok zaten çekmeye çalıştım görünmedi. mezarlıga elektirkçilerin gidip onarım işi yapacagını düşündüm ancak orada trafo veya elektrikle alakalı birşey yoktu. şuan meraklandım bilgisayarı kapatınca gidip bakıcam mezarlıkta bi anormallik var mı.
elektrik gelmeden önce gittiler sonra elektrik geldi. yani elektrikçi kesin olamaz.
hayra alamet değildir , ne olursa olsun pek yaklaşmamak lazım.

(bkz: insanın başına ne gelirse meraktan gelir)
kimbilir belki de ceset gömdüler belli olmaz. şimdi bakmaya gidiyorum.
ben bugune kadar burada trolluk yapmadım yalancı diyenler için fotograf çektim. ayrıca da korkak degilim korkak olsam gecenin 2 sinde dagbaşı gibi bi mekanda mezarlıga girmezdim. mezarlıga gittigime inanmadınız alın size fotograf. şuan zaten karanlıktı fenerden bi halt gözükmüyor. sabah ışıyınca iyice bakıcam bir degişiklik var mı diye(kimbilir belki ceset meset çıkar belli olmaz ortalık katil dolu) . sabah olunca editlerim. fotoda bu.

görsel
fotonlardan kaynaklı olma ihtimali yüksek olan ışıktır. muhtemelen hızı saniyede 300 milyon metre civarındadır.
Ölülerin ruhları yükselirken göğe, bir ışık bıraktılar arkalarında sizlere.
Duyun sözümü kurcalamayın fazla,
Yoksa gün yüzü göremezsiniz bir daha asla.