bugün
- taze fasulye yiyen erkek7
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- sözlüğün sarması13
- koreli erkek seven muhafazakar kız8
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- dünyanın en güzel kadınları sivaslılardır5
- burası terk edilmiş şikayet etsenizde bi bok olmaz3
- kaygılı bağlanma6
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- yapaysa yapay zeka yapar2
- dağlarda gezmeyi sevmek2
- ben olmasam burası batar insanı7
- arkadaşlar çok sormuşsunuz5
- gocu34
- anın görüntüsü27
- akp liler yargılansaydı6
- sevilen şiir dizeleri2
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke3
- oğlak burcu kadını2
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip5
- sözlüğün en kütür kütür yazarı6
- arkadaşlar yogaya başlayalım mı10
- yapay zekanın testlerde hile yapması3
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- isa mesih6
- recete8
- misafir gelecek diye temizlik yapmak5
- galatasaray10
- biz bu aptallık ile nasıl mücadele edeceğiz ya7
- kiraz cicegi kolonyasi6
- çirkin kadınların olduğu ülkeler2
- somalili kadın2
- iltica7
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması6
- iskandinav kızları2
- yanlışlıkla cappuccino içen erkek4
- gökçeklere üzülmek3
- gocu geldi gocu geldi6
- yazarlara çaylakken neler oluyor5
- yagmurcu12
- sibel can'ın kıyafetinin azizliğine uğraması4
- yahudi aklı3
- nohut cipsi2
- dinamik güler yüzlü takım çalışmasına yatkın6
- ayak fetişisti erkekle evlenir misiniz3
- çaylaklar cennete mi gidiyor cehenneme mi5
- zall'a çaylak atan ai moderatör4
- bülent ortaçgil dinlerken hüngür hüngür ağlamak3
- raw fotoğraf çekmek2
- sözlüğün en masum yazarları23
(bkz: Etimaden işletmeleri)
facebookta gelen bir forward msjdan alıntıdır..
Çok önemli....ASIL DEGERi 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT 9 MiLYAR VEYA 9 MiLYON DEGiL 9 TRiLYON DOLAR... ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.YAZIKLAR OLSUN....KAPTIRANA, VERENE SUSUP SEYREDENE....ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE BU iŞ OLMAZ DiYE DÜŞÜNMEYiN LÜTFEN. VATANINI SEVEN HERKESE GÖNDERELiM, HEPiNiZiN BiLDiĞi GiBi ETiBANK ÖZELLESTiRiLECEK.. (VE ALICISI AMERIKA :-) VE BOR iŞLETMELERi ETIBANK BÜNYESiNDE. KONULAN FiYAT 40 MiLYON $. LÜTFEN BiR DAHA OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE iLETiN... YASADIĞIN DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN, BARI ÜLKENi SORGULA.....
(bkz: bırakın lan sövecem)
Çok önemli....ASIL DEGERi 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT 9 MiLYAR VEYA 9 MiLYON DEGiL 9 TRiLYON DOLAR... ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.YAZIKLAR OLSUN....KAPTIRANA, VERENE SUSUP SEYREDENE....ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE BU iŞ OLMAZ DiYE DÜŞÜNMEYiN LÜTFEN. VATANINI SEVEN HERKESE GÖNDERELiM, HEPiNiZiN BiLDiĞi GiBi ETiBANK ÖZELLESTiRiLECEK.. (VE ALICISI AMERIKA :-) VE BOR iŞLETMELERi ETIBANK BÜNYESiNDE. KONULAN FiYAT 40 MiLYON $. LÜTFEN BiR DAHA OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE iLETiN... YASADIĞIN DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN, BARI ÜLKENi SORGULA.....
(bkz: bırakın lan sövecem)
etrafta dolanan laflara göre, amerika'ya peşkeş çekildiği söylenen banka.
"derine dalalım, nedir bu 9 trilyon dolarlık bankanın 40 milyon dolara satılması?" derseniz karşınıza şu çıkıyor.
"ETIBANK'ın özelleştirilmesi" konusuna ilişkin bir mail, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası istanbul Şube imzası ile internette çeşitli ortamlarda yayımlanmakta, şubemiz konuya ilişkin sorulara muhatap kalmaktadır. Daha önce benzer bir olayda da yasadığımız gibi unvanımız iznimiz ve bilgimiz olmadan kullanılmaktadır.
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası istanbul Şube Yönetim Kurulu olarak "ETIBANK'ın özelleştirilmesi" konusuna ilişkin bir açıklamamız bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.
(bkz: valla ben yapmadım)
(bkz: örtmenim)
(bkz: saygılar bizden efem ne demek)
"derine dalalım, nedir bu 9 trilyon dolarlık bankanın 40 milyon dolara satılması?" derseniz karşınıza şu çıkıyor.
"ETIBANK'ın özelleştirilmesi" konusuna ilişkin bir mail, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası istanbul Şube imzası ile internette çeşitli ortamlarda yayımlanmakta, şubemiz konuya ilişkin sorulara muhatap kalmaktadır. Daha önce benzer bir olayda da yasadığımız gibi unvanımız iznimiz ve bilgimiz olmadan kullanılmaktadır.
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası istanbul Şube Yönetim Kurulu olarak "ETIBANK'ın özelleştirilmesi" konusuna ilişkin bir açıklamamız bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.
(bkz: valla ben yapmadım)
(bkz: örtmenim)
(bkz: saygılar bizden efem ne demek)
her sene, dönemin revaçta ki kötülük ülkesine göre o ülkeye satılan banka, kurum, kuruluş, tüzel kişilik, darth vader. satıla satıla bitmedi ben ilk üniversiteye kapağı attığım sene hayatımızda görmemişiz memlekette neler oluyo falan, öss ye bulanmış kafamız yalnızca, düşünemez olduğum zamanlarda, başkasının aklıyla hareket edip gaza geldiğim dönemlerde yani, hadi seneyide vereyim, sene 2003 mailime düşmüştü bu forward. sene 2009 hala aynı geyik. yalnız amerika ve israil arasında gidip geliyo.
istanbul merkezli bir devlet kurumu olan Etibank(1935-2001), Cumhuriyet'in ilk yıllarında açılan bir banka olup adını Hititlerden(Etiler) alır. Etibank'a bağlı Eti Maden işletmeleri, başta bor olmak üzere çeşitli yer altı kaynaklarını çıkarır. Etibank, 1957'de Türkiye Kömür işletmeleri Kurumu'na devredilmiştir, ilerleyen yıllarda özelleştirme ile birlikte 1998'de DYP'li işadamı Cavit Çağlar'a satılmıştır.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar