bugün
- erdoğan ikinci atatürk'tür16
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak30
- kabataş yalanı19
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri14
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- kisinin 17 yasina verecegi ogut13
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- ekrem imamoğlu74
- kasko fiyatları8
- anın görüntüsü15
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı29
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
Buluşmaları dönercide yapın. Bütün erkekler sever.
Birazcık anlayış ve sevgi hepsi bu kadar.
Karniyarik ve yoğurt.
Edit. Yoğurt köy yoğurdu olursa daha bi makbule gecer.
Edit. Yoğurt köy yoğurdu olursa daha bi makbule gecer.
dışarı çıktığında çok mesaj atmamak.
(bkz: sen mutlu olma lan ayı)
Önünde diz çöküp güzel sözler söyleyin o anda birden pantolonunu indirip blow yapın, daha şaşkınlığını üzerinden atamadan ayağa kalkın ve testislerini okşamaya devam ederken nasıl beğendin mi diye sorun ve cevabı beklemeden bu kez de dudaklarına yapışıp ateşli şekilde öpün. Erkekler çok mutlu olur inanın. Dün gece bana yapıldı kendimden biliyorum.
Mutfakda kuzu, yatakta disi bir kaplan olmak.
tuttuğu takımın kombine bileti,
forması.
tv kumandası
bira.
forması.
tv kumandası
bira.
Kalk deyince kalkın, otur deyince oturun.
Cart deyince yemek yapın, zort deyince masaj.
Sağ elimizi havaya kaldırdığımız vakit çay, sol eli kaldırınca kahve yapıp getirin.
Sağ eli hafif oynatınca çaya iki şeker, sol el baş parmağı indirip kaldırınca kahvenin fincanını değiştirin. Belli ki fincanı beğenmedik, emret kocacim diyerek görevinizi yerine getirin.
Göbeğimizi kaşırsak hemen penisimizi yalamaya başlayin. Taşaklarımızı kaşırsak, bulunduğunuz yerde domalın. Taşak kaşıma hareketi derhal sizi sikmek istediğimiz anlamına gelir.
Kısaca, Fazla konuşturmayın. dili dışarda eğitimli köpek gibi komutlarımızı bekleyin. Her hareketimiz size dert olsun "acaba ne istedi şimdi" diye endişelenin.
Dün taşağını kaşımıştı domaldim ve beni sikti bugün de taşağını kaşırsa acaba yine sikmek mi isteyecek diye ince düşüceler sergileyin. Belki an gelecek gerçekten taşağım kaşındığı için kaşıyacağım, ikinci kaşıyışımda seni sikmek isteyeceğim belki. Ilk kaşıyışımda yanılıp domalırsan mutsuz olurum çünkü. Ayrıntılara dikkat edin.
Bu tüyoları size kimse vermez kızlar, hadi yine iyisiniz.
Cart deyince yemek yapın, zort deyince masaj.
Sağ elimizi havaya kaldırdığımız vakit çay, sol eli kaldırınca kahve yapıp getirin.
Sağ eli hafif oynatınca çaya iki şeker, sol el baş parmağı indirip kaldırınca kahvenin fincanını değiştirin. Belli ki fincanı beğenmedik, emret kocacim diyerek görevinizi yerine getirin.
Göbeğimizi kaşırsak hemen penisimizi yalamaya başlayin. Taşaklarımızı kaşırsak, bulunduğunuz yerde domalın. Taşak kaşıma hareketi derhal sizi sikmek istediğimiz anlamına gelir.
Kısaca, Fazla konuşturmayın. dili dışarda eğitimli köpek gibi komutlarımızı bekleyin. Her hareketimiz size dert olsun "acaba ne istedi şimdi" diye endişelenin.
Dün taşağını kaşımıştı domaldim ve beni sikti bugün de taşağını kaşırsa acaba yine sikmek mi isteyecek diye ince düşüceler sergileyin. Belki an gelecek gerçekten taşağım kaşındığı için kaşıyacağım, ikinci kaşıyışımda seni sikmek isteyeceğim belki. Ilk kaşıyışımda yanılıp domalırsan mutsuz olurum çünkü. Ayrıntılara dikkat edin.
Bu tüyoları size kimse vermez kızlar, hadi yine iyisiniz.
az konuş, çok ver yeter.
işin sırrı yemekte, ona leziz yemekler yapın ve erkeğinizin mutlu oluşunu izleyin.
tabi daha mutlu edecek bir çok şey var mamafih hangi birini yazayım o kadar çok ki.
tabi daha mutlu edecek bir çok şey var mamafih hangi birini yazayım o kadar çok ki.
Tv kumandasını verip pizza ısmarlamaktır.
(bkz: meme)
Doğrusu "erkeği mutlu etmenin yolları" olması gereken hede. Çoğul sıkıntı.
(bkz: trip atmasın yeter)
hep duymak istedikleri şeyleri söylemelisiniz. en doğrusunu yaptın aşkım, çok akıllısın aşkım, çok romantiksin aşkım, çok erkeksin aşkım, çok yakışıklısın aşkım, "boyun" çok büyük aşkım...
isteyince naz yapmadan verin.
deodorant
karnıyarık
pilav
abdest.
karnıyarık
pilav
abdest.
Maç biletidir.
ağızlarına ağızlarına sıçmak evet onlar trip atan cazgır ve hafif dozda orospu seven canlılardır.
Karpuz tabi ki.
Önüne on kiloluklardan tam bir karpuz koyun. Bir de bıçak verin. Küçük bıçak değil ama, kasap bıçaklarından. Ardından ona karpuzu kesmesini söyleyin. Kesin ve kesindir ki, direkt olarak bıçağı, sapının ucu baş parmağına gelecek şekilde tutarak karpuzun ortasına "hart" diye saplayacaktır. Ardından hemen yüzüne bakın. Pis bir gülüş alır yüzünü. nasıl yardım gülüşü. Daha sonra bıçağı bırakır ve sapı serçe parmağına gelecek şekilde tutar.
Burada dikkat edin. Diğer elini bıçağın keskin olmayan tarafına koyması çok önemli. Keskin tarafa falan koyar, mazallah.
Bir eliyle karpuza bastırırken, diğer eliyle bıçağı aşağı doğru indirir. Bu sırada yüzündeki nasıl yardım gülüşü Yerini yarıyorum gülüşü'Ne bırakır. Burada mutluluk yavaş yavaş gelmektedir. Bu kısmı yavaş yavaş yapıyorsa ellemeyin. Bırakın keyfini çıkarsın.
Son aşama olarak da tam turu tamamladım gülüşü Vardır. Bu kısım en önemlisidir. Çünkü ilk kestiği yer ile son geldiği yer tam denk gelmedi ve bir çember oluşması gerekir. Eğer o çemberi tamamlarsa değmeyin keyfine.
Ama çemberi tamamlayamaz da "çoturt" sesini duyarsanız, hemen elinden bıçağı alın ve karpuzun ortasını ona verin. Buruk olan sevinci tatlandırarak sevindirebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Önüne on kiloluklardan tam bir karpuz koyun. Bir de bıçak verin. Küçük bıçak değil ama, kasap bıçaklarından. Ardından ona karpuzu kesmesini söyleyin. Kesin ve kesindir ki, direkt olarak bıçağı, sapının ucu baş parmağına gelecek şekilde tutarak karpuzun ortasına "hart" diye saplayacaktır. Ardından hemen yüzüne bakın. Pis bir gülüş alır yüzünü. nasıl yardım gülüşü. Daha sonra bıçağı bırakır ve sapı serçe parmağına gelecek şekilde tutar.
Burada dikkat edin. Diğer elini bıçağın keskin olmayan tarafına koyması çok önemli. Keskin tarafa falan koyar, mazallah.
Bir eliyle karpuza bastırırken, diğer eliyle bıçağı aşağı doğru indirir. Bu sırada yüzündeki nasıl yardım gülüşü Yerini yarıyorum gülüşü'Ne bırakır. Burada mutluluk yavaş yavaş gelmektedir. Bu kısmı yavaş yavaş yapıyorsa ellemeyin. Bırakın keyfini çıkarsın.
Son aşama olarak da tam turu tamamladım gülüşü Vardır. Bu kısım en önemlisidir. Çünkü ilk kestiği yer ile son geldiği yer tam denk gelmedi ve bir çember oluşması gerekir. Eğer o çemberi tamamlarsa değmeyin keyfine.
Ama çemberi tamamlayamaz da "çoturt" sesini duyarsanız, hemen elinden bıçağı alın ve karpuzun ortasını ona verin. Buruk olan sevinci tatlandırarak sevindirebilirsiniz.
Afiyet olsun.
sefkat gostermek.
kaşar olmak. hele bir de üzerine aptalsanız tadından yenmez. böyle kadınlarla birlikte olup çok mutlu olan adamlar var. bahsi geçen kadınların bu mutlu erkekler tarafından el üstünde tutulması da işin bonusu.
ona güvendiğinizi hissettirin.
ne olursa olsun sadık olun yeter.
güncel Önemli Başlıklar