bugün
- ülkemde mini etekli kadın istemiyorum9
- sırrı süreyya önder28
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri29
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması11
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü13
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı12
"yeni taşınmıştık. kimseyi tanımıyordum mahallede. ilk bir hafta sokağa bile çıkmadım. sonra attım ama çekingenliğimi, ilk sabri abiyle tanıştım. bütün erkek çocuklar genelde mahalle maçı yaparken, sapanla kuş avlarken, eriğe dalarken, futbolcu kartlarıyla yutup-yutulma oynarken neden bizim mahallenin erkekleri sürekli renkli istop oynuyordu? bu gerçeği yıllar sonra anladım ama, iş işten geçmişti. sabri abi dediğim çocuk, hatta genç diye tanımlanması daha doğru olur onun, renkli istop oynarken sürekli aynı pantolonu giyerdi.
pantolonun fermuarından başlayan ve ağında biten yamayı sanırım kendisi özel olarak yaptırmıştı. hiç unutmuyorum, camgöbeği, morcivert ve çingene pembesi, bu üç renkten oluşuyordu o
gizemli, kışkırtıcı, çekici bölge. bu az bulunan renkleri ebeye söyletir, ki zaten ebe de dünden
razıdır buna, o etrafındaki çocuklar da yanmamak için onun sikini tutardı, aman tanrım, aklıma geldikçe kötü oluyorum, nasıl şeytani bir zeka bu. top havaya atılırken yanına üç kişiden fazlasını yaklaştırmazdı sabri abi. o üç kişi bilirdi ki, o el yanmayacaklar, çünkü sabri abinin pantolunda her renk var, kurtaracak onları. ne iyi bir insan! aman tanrım!
ilkbaharda gelmiştik o mahalleye. yaza doğru sürekli hastalanmaya başladım. haftada en az iki-üç gün ateşim 39'larda geziyordu. bunun nedenini de gene yıllar sonra anladım. ne ilaç ne başka bir şey, sadece götümden fitil yiyince düşüyordu ateşim. zamanla alışkanlık haline getirmiştim bunu. sırf götüme bişey girsin de o zevki alıyım diye psikolojikman çıkıyormuş ateşim. bu ve bunun gibi tüm marazi taraflarımı psikanaliz sayesinde öğrendim. ahhh! biliyorum küfür edip aşağılayacaksın beni, sanırım benim istediğim de bu, biraz olsun hırpalanmak, biraz..."
ana avrat küfür ettiren bu mailin tamamını okuyamadım. erkeklerdeki gizli eşcinselliğin
belirtilerine dair öyle tuhaf hikayeler var ki, insanın kanını donduracak cinsten, pes doğrusu.
pantolonun fermuarından başlayan ve ağında biten yamayı sanırım kendisi özel olarak yaptırmıştı. hiç unutmuyorum, camgöbeği, morcivert ve çingene pembesi, bu üç renkten oluşuyordu o
gizemli, kışkırtıcı, çekici bölge. bu az bulunan renkleri ebeye söyletir, ki zaten ebe de dünden
razıdır buna, o etrafındaki çocuklar da yanmamak için onun sikini tutardı, aman tanrım, aklıma geldikçe kötü oluyorum, nasıl şeytani bir zeka bu. top havaya atılırken yanına üç kişiden fazlasını yaklaştırmazdı sabri abi. o üç kişi bilirdi ki, o el yanmayacaklar, çünkü sabri abinin pantolunda her renk var, kurtaracak onları. ne iyi bir insan! aman tanrım!
ilkbaharda gelmiştik o mahalleye. yaza doğru sürekli hastalanmaya başladım. haftada en az iki-üç gün ateşim 39'larda geziyordu. bunun nedenini de gene yıllar sonra anladım. ne ilaç ne başka bir şey, sadece götümden fitil yiyince düşüyordu ateşim. zamanla alışkanlık haline getirmiştim bunu. sırf götüme bişey girsin de o zevki alıyım diye psikolojikman çıkıyormuş ateşim. bu ve bunun gibi tüm marazi taraflarımı psikanaliz sayesinde öğrendim. ahhh! biliyorum küfür edip aşağılayacaksın beni, sanırım benim istediğim de bu, biraz olsun hırpalanmak, biraz..."
ana avrat küfür ettiren bu mailin tamamını okuyamadım. erkeklerdeki gizli eşcinselliğin
belirtilerine dair öyle tuhaf hikayeler var ki, insanın kanını donduracak cinsten, pes doğrusu.
fesatlıkla eşcinsellik göstergesi zannedilen belirtilerdir. gerçekle alakası yoktur.
Kişi devamlı eşcinsellik karşıtı başlık açıyorsa gizli eşcinseldir.içindeki eşcinsellik duygusunu bastırmaya çalışıyordur
Karton toplamak filan diyor bilim insanları.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar