bugün
- iremga da ki ga'nın anlamı21
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- dinsiz olmak13
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- herkesin atatürkçü olması21
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- dubai çikolatası42
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
- bilgisayar ilk alındığında yapılan mallıklar12
tipini sikeyim aq.
Sonuç olarak izlenmiştir.
O kadar biliyorsunuz sizde çekin 500 bine yakın kişiye izlettirin.
O kadar biliyorsunuz sizde çekin 500 bine yakın kişiye izlettirin.
yarısı çocuğunu kıramayan ebeveyndir.
sevgili ebeveynler, çocuğunuzu kırın bazen, ileride mal olmalarından daha mı iyi.
sevgili ebeveynler, çocuğunuzu kırın bazen, ileride mal olmalarından daha mı iyi.
bir işe yaramazı daha zengin ettiler. tebrik ediyorum.
tam umarım aralarında tanıdığım yoktur diyecektim 11 yaşında ki kuzenimin gittiğini düşününce üzüldüm.
kitle bu.
kitle bu.
227 bini veliler zaten.
-18 yaş kitledir.
Türkiye'nin acı gerçeklerinden biri de bu. Sanatsal değeri varmış / yokmuş, vereceğiniz paraya ve zamana değermiş / değmezmiş hiç bakılmaz. Adı duyulmuşsa gidilir.
Amk o film için sinemaya gideceğine otur evinde leş kokulu türk dizilerini izle. O derece.
Ayrıca (bkz: #38543407)
Edit: imla
Amk o film için sinemaya gideceğine otur evinde leş kokulu türk dizilerini izle. O derece.
Ayrıca (bkz: #38543407)
Edit: imla
enes batur'un filmi fırsattır. gişede bilet alanlar teker teker tutulup kireç kuyusuna atılırsa hayli yükten kurtulmuş oluruz.
toplumun kanayan yarası.
Adam karne gününe filmi koymuş o sayı az bile. Karne hediyesi diye çocukları sinemaya getirdiler olsun o kadar.
sözlük ahalisinin toplumdan ne kadar kopuk olduğunu gösteren başlık.
izleyici kitlesi 13 yaş altı. bunların yanına bir de velileri ekleyince ciddi bir rakam ediyor.
absürt olan bu kadar gişe yapması değil, popüler bir youtuberın film çekmesi aslında. yoksa bu eleman filmin ikincisini çekse ona da giden olur. çünkü çocuklar bu youtuberlara bayılıyor.
nesine bayılıyor onu ben de çözemedim ama ortalama bir ilkokul öğrencisi youtube açıp hiç sıkılmadan saatlerce bu videoları izleyebiliyor.
sosyologların el atması gereken bir fenomen var ortada.
izleyici kitlesi 13 yaş altı. bunların yanına bir de velileri ekleyince ciddi bir rakam ediyor.
absürt olan bu kadar gişe yapması değil, popüler bir youtuberın film çekmesi aslında. yoksa bu eleman filmin ikincisini çekse ona da giden olur. çünkü çocuklar bu youtuberlara bayılıyor.
nesine bayılıyor onu ben de çözemedim ama ortalama bir ilkokul öğrencisi youtube açıp hiç sıkılmadan saatlerce bu videoları izleyebiliyor.
sosyologların el atması gereken bir fenomen var ortada.
enes batur'un filmini izlemiştir.
captain abvious.
captain abvious.
afedersin ama sikerim öyle veliyi. hele seksi bi hatunsa, neyse.
benim çocuğum olacak ve böyle ayarsız bir süzmenin aptal filmine götüreceğim öyle mi? yemezler anam.
benim çocuğum olacak ve böyle ayarsız bir süzmenin aptal filmine götüreceğim öyle mi? yemezler anam.
Küfür etmeyin %50 si 11 yaş altı çocuk gerisi karne hediyesi olarak sinemaya götüren anne babalar. Enes bayırun yaptığı resmen çocuk istismarı jesus christ diyip para toplayan sonrada kendine jet alan papazdan farkı yok.
çok büyük, kötü huylu kitle. kansere döner ben diim.
Şu anda imdb puanı 3.4, çok bile. ben ziyaret ederek gerekli puanı verdim, sen de ver vatandaş.
http://m.imdb.com/title/tt7668842/
http://m.imdb.com/title/tt7668842/
amk memleketi iyice alık oldu artık.
Hepsini toplayıp yaksak ülke refaha kavuşur.
rakamın gerçeği yansıttığına inanmıyorum.
Zira ergen sayısından çok çocuk sayısını yansıtmış olabilir. Ek olarak şöyle bir düşüncem var ki bu filmi izleyenlerin geneli çocuk olduğu için ve onların tek başına sinemaya gelememeleri sebebiyle aileleri de bilet alıp filmi izlemek durumda kalıyor. Ki o ailelerin acısı acımızdır. Allah başka dert bela vermesin.. Bu sebepten dolayı gereksiz bir izleyici artışı olmuştur.
Zira ergen sayısından çok çocuk sayısını yansıtmış olabilir. Ek olarak şöyle bir düşüncem var ki bu filmi izleyenlerin geneli çocuk olduğu için ve onların tek başına sinemaya gelememeleri sebebiyle aileleri de bilet alıp filmi izlemek durumda kalıyor. Ki o ailelerin acısı acımızdır. Allah başka dert bela vermesin.. Bu sebepten dolayı gereksiz bir izleyici artışı olmuştur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar