bugün

mehtabın geceyi sardığı zamanlarda, yıldızları üzerime yorgan yaptığım vakitlerin yağmuruyla ıslanmaktayım.

karanlıklara doğru ateş böceklerinin izinden yar diye yürürken, gönlüme sardığım sevgi damlasıyla, vuslatın serinliğinde üşüyorum.

sağanak yağmurlar yüzümü okşuyor. dudaklarımda yarım bir türkü uyukluyor.

aşkın özlemi doğuyor yine yüreğime; geceye güneş gibi.

yoksun.
Tam bu sefer becericez dedik ve inandık birbirimize. Salakça triplere giripte harcamayalım birbirimizi. Seni seviyorum.
evet okuyorsun biliyorum.

bana güzel bi şarkı önersene be ^^ noğlur noğlur ^^

çok ciddiyim.
Bensiz oluyorsa, sensiz de olur.
keşke okusan dicek o kadar şey biriktirdim ki mesela sana. kızgınlıklarım,sevgim,özlemim daha bir çok şey. her gün biraz daha artıyor mesela.

her yazmayışın da biraz daha kızıyorum sana. her gördüğümde özlemim. her gün azalır dediğim ama artan sevgim..

amaaan okumuyosun zaten. ama olur ya bir gün okursun benim sana kızdığımdan daha çok kız kendine. benim sevdiğimden daha çok sev beni yanında olsam bile özle mesela. ama sakın benim gibi buralara değil de bana söyle hepsini tamam mi ?

benim yapamadığımı yap mesela..
Hala sözündeyim seni vurduracağım.
Okuyamaz çünkü Kim bilir hangi barda kaç kızın canına okuyor şimdi.
Sana kırgın miyim?
Ah bilmiyorum....
Yüreğimde bir yer kırıldı beklerken

Kollarımda seni deli gibi sarmak isterken
Çekip gittin.... Ve ben bittim.....

Sen hiç sevdin mi söyle.... söyle n'olursun
Yüzüme bakarak, anlat gizleme bu defa
Sen hiç sevdin mi beni, söyle n'olursun....
Yüreğim ağlarken ahhhhh gitmeden
Sen hiç sevdin mi?
Sen hiç sevdin mi?

http://www.dailymotion.co...b-sen-hic-sevdin-mi_music
Penisim hala dimdik aşkım istediğin zaman gelip oturabilirsin.
Düşünüyorum öyleyse o bunu okuyor. Azıcıkda felsefik yaklaşayım belki cidden okuyordur.

(bkz: pozivitizm)
okusa da anlamaz muhtemelen. onca şey dedim anlamadı.
Aradan kaç yıl geçerse geçsin sesini duyduğumda yutkunacağım, nefesim kesilecek ve ben yine en başa saracağım.
Okur belki diye bu başlık altına yazdığım kaçıncı entry acaba ?

Belki okur...

(okumadı).
Sevgili yazar, bayadır konuşamadık.

yani bir selam bile veremedim o yüzden bir şey yazacağım zaman '' o kadar mesaj atmamışsın, şimdi mi atacaksın? '' diyorum.

sohbetin güzeldi.

severim seni.

ben yazdım da şimdi söylemek istediğim kişi alınacak mı üstüne swh.
iyiki beni stalklayan biri var.
artık çok geç.
bak sen bunu okuyosun doya doya oku değerli olan herşey facebook'tan arkadaşlık isteğimi kabul etmeyip facebooktaki fotoğraflarını screenshotlayıp koybolur diye saklamam ve kapattığın hesabından sonra benim senin fotoğraflarını sakladım diye nutlu olmam fotograflara yazdığın parça sözlerinden senin sevdiğin parçaları bulup indirmem ki "kaderimdir dedim üzülmedim ki" adlı parçayı dinlemen bana ilkten ergenlik olarak gelse de arabeski çok az da olsa bu parçayla sevmeye başladım. neyse her gece yatmadan önce senin fotoğraflarına bakıp senin dinledigin parçaları dinleyerek yatıyodum sınıftaki arkadaşlarımla da onların sevgilileriyle senin fotoğraflarını gösterek yarıştırıyordum. lanet olası o kuzenin instagram hesabını bulup fake hesaptan takip edip kuzenin ve senin olduğun tüm fotoğrafları yeniden arşivleyip kuzenini kırpıp saçının her telinin gözünün bebeklerine kirpiklerinin uzunluğuna kaşlarının hizasına o açmamış gül goncası dudaklarının dişlerini göstermeden gülümserken o güzel duruşuna ben her fotoğraf da bakıyordum sevdiğim.

"sevdiğim" diyorum bakın "sevdiğim" yani önceden gerçekleşen bir eylemden söz ediyorum...

matematik performans ödevini yaparken birden senin instagramını tekrar araştırma isteği doğdu içime baktım baktım ve baktım kuzenin takip edilenlerine ve senin ismini gördüm orada senin ve sevgilinin ismini gördüm hemde onun soyadının yanında biyografiye attığınız yanına kalpler koyup yüzükler yapıştırdığınız tarih seni en son gördüğüm tarihten elimi sıkıp bana tüm samimiyetinle "merhaba" dediğin günden çok fazlası değildi.

merhaba dediğini sevinerek anlattığım arkadaşlarıma o günden sonra seni bir müsvedde gibi anlatıp hakkında nefret kustum.

bir arkadaşım biliyordu bunu sadece bir arkadaşım bana dediği tek şey şuydu "annesine babasına abisine" mesaj at ayrılırlar dedi. sevgili yazarlar ve çaylaklar eğer bunu yapsaydım o disiplinli ailenin kızı o anne ve babadan güzel bir azar yer ve sevgilisinden ayrılabilirdi ama yapmadım yapamazdım niye diye soracak olursanız sevdiği bir insanın üzülmesini ister mi hiç bir insan ağlamasını sevdiğine hasret olmasını ister mi ?

sevmek seninle olmayan ama senin canını bile vereceğin birinin aşkını hiçe saymakmıdır.

söylemedim kimse mesaj atmadım anlatamadım sadece bu kız bu çocuğa nasıl baktı bunu düşünüp bunu hayal edip yatıp kalktım iki ay ama daima sürekli olarak takip ettim ayrıldılar mı diye ayrılmadılar ayrılmadılar ve bu ayrılmadılar 5-6 ay uzadı gitti e sonra ne oldu.

hergün ki gibi kullanıcı adını aramaya yazarken ben hesabı bulamadım yoksa beni şikayet mi ettiler dediğim sırada sevgilisinin adını soyadını yazıp buldum çocuk hesaptaki bütün fotoğrafları silmiş artık kendi hesabım yazınca vişne suyu ve sarı leblebiyle bumu kutladım. kutladım derken sen açtın hesabını o gözü kalpli emojilerin arasına sevgilinin ismini yazdın hemde abini takip ederken. abin de tam bir gavat başka bişey demiyorum.

ama sonra isimler silindi artık profil fotoğraflarıyla oynanmacalara geçildi.

ben profil fotoğrafı değiştiriken sen neden benzerini yapıyodun hiç farkında değildim ve anlamamışken arkadaşlarımdan öğrenince "seni takip ediyorum" anlamı beni biraz sevindirmedi değil çünkü insanın sevdiği tarafından takip edilmesi bile güzel bişey (takip isteği bile yoktu düşünün) neyse şimdi ki aktif instagram hesabını yine fake hesaptan takip ediyorum haberin ola ayrıca sürekli takip isteği atıp kabul etmediğin o hesabın ismini yabancı bir erkek ismi yapıp gönderileri de beğeni hilesiyle beğendirip hasabı da açınca nasıl kabul ettin ama.

1-2 aydır hesabını takip ediyor hikayelerini izliyorum seni sevmiyirum ama hala seni takip ediyorum.

bu netice de hakkında birçok şeye sahip oldum.

- karadeniz türkülerine bayılıyosun.

- biyografine ergen ergen durumlar yazıyosun

- birini seviyo olabilirsin.

- pau'nun o parçasını bana itaf ettiğini de biliyorum. (şarkı da geçen "cesaretimi topladım merhaba güzel bayan"böyle bişey yaptım evet)

- ablamla fotoğraf atınca ablanla fotograf attın bu da unutulmaz.

seni o kadar çok seviyorken beni bir anda kendinden öyle bir soğuttun ki sana daha ısınamam neyse seni sevmiyorum he bide o tipsizle sevgiliyken çok güzeldin büyüdükçe çirkinleşiyosun bunu okuduğun için sağol.

Edit:Sigara içmenin yaşlandırdığı sende kanıtlandı malesef.
bunu değil kalbimi okusa imana gelmez gavat inanmıyor arkadaş inanmıyor hayvan gibide kıskanç birde bıraksam beni sikecek.
birkac ay sonra muhtemelen omrumun geri kalaninda seni goremeyecek olmanin buhranini yasiyorum bu aralar,su satirlari yazarken bile icime oturan su kederi sana anlatamam,zaten anlasanda umursarmisin bilmiyorum.

grip oldugumda bile ustume dusen canini sıkan insan degilsin artik.

sanirim aklimdakini yapip sana kendimi omur boyu unutturmayacak olan o konusmayi yapicam,umarim kendimde o cesareti bulurum. bu arada sozumu tutuyorum seni herseye ragmen cok seviyorum ve bu hic degismeyecek.
senin burada ne işin var.
beni burda da mı buldun amk.
gelirken iki ekmek al.
o kavramı belli bir kişi olmadığı icin herkese hitaben, allah seni ıslah etsin.
bu gece kandil. kendine hakim ol.
ya senin ta aq ben aq aq.