bugün
- kadınların güçlü erkek tercihi15
- sözlükte eğlence arayan yazarlar8
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız6
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı27
- anın fotoğrafı14
- sarapci koala hatayi13
- aşk nedir8
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- üzülünce halıya uzanmak10
- uludağ itiraf10
- haydi yorgun mermi okula6
- iremga6
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- yarın okulların açılacak olması5
- whatsapp grubu kuralım5
- jalapeno6
- ufurukcu kedi4
- kırlangıç3
- geceye bir cümle bırak3
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- zorbalanmaya alışkın insan6
- yazarların en sevdiği şeyler16
- remote çalışırken flört uygulaması2
- 14 eylül 2026 okulların açılması4
- cebel topu3
- s'i l v'e r m'i s t21
- galatasaray12
- futbol8
- ormanda gezerken kamp yapan kıza rastlamak2
- başı kapalı ama her şeyi torpilli tipler6
- mayadağ dan kalkan kazlar nereye indi sorunsalı3
- fenerbahçe14
- islamda namaz yoktur21
- apo'ya karı göndermek2
- mastürbasyon5
- süper lig6
- online listesi9
- kendi kendine kavga etmek4
- 2010 lu yazarlar2
- özgür özel9
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar3
- friedrich hegel la bi cay icek8
- pazar gecesi sebepsiz neşelenmek2
- karşı cinste ilk soğutan detay4
- tımarhaneye yatırılması gereken yazarlar3
- ekşi sözlük8
- utangaç sözlük erkekleri3
- 10 milyon dolara 1 kere arkadan vermek2
- bir kızın kulağına eğilip pilot sesiyle konuşmak2
- galatasaray'ın penaltı jokeri5
new york, sikago, miami ve buenos aires olmak uzere gunahkarligin had safhada oldugu ecnebi sehirlerinde konuslanmis bir dans evi.
bizzat istiraka hasil oldum, etud etme sansi buldum; binlerce insanin ayni muzik esliginde rakseyledigi bir salonu vardir. hali vakti yerinde olan be$er guruhu kendilerince iyi zaman gecirmek icin daha cok ust katlari tercih ederler. bir haram icki actirmanin fiyati en az 300 amerikan parasi.(1200 dirhem etmekte) avratlar goguslerini ve kaba etlerini gosterme gayretine dusmus, erkekler ise turlu manevralarla bu bayanlari aglarina dusurmenin pesinde. ulema'nin mekruh dedigi kenevir bitkisi tutun niyetine kullanilmakta, kendinden gecen her kul cilginca raksedip sevismeyi hedeflemekte.
kusluk vaktine kadar suren bu gunahlar silsilesi nihayet bu vakitte sona ermektedir. gitmeyiniz, cocuklarinizi gondermeyiniz.
bizzat istiraka hasil oldum, etud etme sansi buldum; binlerce insanin ayni muzik esliginde rakseyledigi bir salonu vardir. hali vakti yerinde olan be$er guruhu kendilerince iyi zaman gecirmek icin daha cok ust katlari tercih ederler. bir haram icki actirmanin fiyati en az 300 amerikan parasi.(1200 dirhem etmekte) avratlar goguslerini ve kaba etlerini gosterme gayretine dusmus, erkekler ise turlu manevralarla bu bayanlari aglarina dusurmenin pesinde. ulema'nin mekruh dedigi kenevir bitkisi tutun niyetine kullanilmakta, kendinden gecen her kul cilginca raksedip sevismeyi hedeflemekte.
kusluk vaktine kadar suren bu gunahlar silsilesi nihayet bu vakitte sona ermektedir. gitmeyiniz, cocuklarinizi gondermeyiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar