bugün
- geceye bir şarkı bırak9
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- allahı kim yarattı15
- anın görüntüsü10
- ilhan şeşen20
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi21
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- düşün ki o bunu okuyor9
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız23
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- arapça dünyanın en zengin dilidir20
yillar once bir defa ettim. bir cocugu yetistirme yurdunda dövüyorlar diye. alakali kisiye ismimi vermişler...
bir daha da etmem.
bir daha da etmem.
bim e etsin bim e.
bim e gidip şikayet ederse çükilata veriyorlar.
bim e gidip şikayet ederse çükilata veriyorlar.
kesinlikle ve kesinlikle şikayet konusunda ilgileniyorlar.
2 hafta önce oturduğum mahallenin 24 saat elektriği kesik kaldı. 189 elektrik arızayı aradım çalışma var denildi. bimere yazdım. konuyla ilgili bimer'den mesaj geldi. yapılan incelemede şöyle şöyle olmuştur, eğer konu hakkında hakkınızı aramak isterseniz 15 iş günü içerisin tedaş sorumlusuna dava açabilirsiniz gibi bi yazı geldi. ilgilenmediklerini düşünüp konuyu uzatmadım. gün içerisinde tedaş'tan şu mail geldi;
görsel
2 hafta önce oturduğum mahallenin 24 saat elektriği kesik kaldı. 189 elektrik arızayı aradım çalışma var denildi. bimere yazdım. konuyla ilgili bimer'den mesaj geldi. yapılan incelemede şöyle şöyle olmuştur, eğer konu hakkında hakkınızı aramak isterseniz 15 iş günü içerisin tedaş sorumlusuna dava açabilirsiniz gibi bi yazı geldi. ilgilenmediklerini düşünüp konuyu uzatmadım. gün içerisinde tedaş'tan şu mail geldi;
görsel
Akaryakıt fiyatları ile ilgili EPDK dan yanıt alabilmek için kullanılmış sistemdir.
Not: EPDK nın yanıtını anlamak için uzman ekonomist olmak gerekmektedir.
Not: EPDK nın yanıtını anlamak için uzman ekonomist olmak gerekmektedir.
kendini bimer'in kurucusu zanneden ve iktidar avantajını kötüye kullanan kişilerin sıklıkla başvurduğu yöntemdir. iktidar oldunuz, yasalar da iyice yanınızda diye kimsenin götü kalkmasın. neticede herkesin bir canı var. ben açık konuşuyorum bimer'e sırf ben muhalifim diye beni dava edecek şerefsizler illa ki vardır ve erdoğan'ın sözlerinden gaza gelip "şu kesim vatan hainidir" dediğini vatan haini kabul edip şikayet edecek hainler de elbette vardır. ama bu tip şikayetleri ciddiye alacak savcılar herhalde bunun karşılığının ne olacağını hesaplıyordur. erdoğan'ın koruyucu kalkanı var, o istediğini der, ama sen istediğini şikayet edemezsin. kimse şartları zorlayıp devlet gücünü kullanıp avantaj elde etmeye çalışmasın, o avantajı onun bir yerine sokarlar.
'Evet'çilerin 'hayır'cıları korkutmak için söylediği tehdit cümlesi.
Bulunduğum bir yerde şahit oldum, oradan biliyorum.
Bulunduğum bir yerde şahit oldum, oradan biliyorum.
birtakım zeka özürlülerin insanlara göz dağı vermek için yaptığı eylem.
ortada ciddi bir suç yoksa bimer'e dilekçe yazman ile rahmetli dedene mektup yazman arasında hiçbir fark yok.
gece gece ben de sinirlendim artık.
edit: dine, bayrağa, millete, şehitlere vb. küfredenler ayrı, onları şikayet edip sonuç almak mümkün. ama kalkıp da "erkek/kadın milleti geri zekalı" yazanı şikayet ederseniz bir bok olmaz.
ortada ciddi bir suç yoksa bimer'e dilekçe yazman ile rahmetli dedene mektup yazman arasında hiçbir fark yok.
gece gece ben de sinirlendim artık.
edit: dine, bayrağa, millete, şehitlere vb. küfredenler ayrı, onları şikayet edip sonuç almak mümkün. ama kalkıp da "erkek/kadın milleti geri zekalı" yazanı şikayet ederseniz bir bok olmaz.
bir kamu kuruluşunda çalışıyorum sıkça cevap atıyoruz bimerden gelen şikayetlere. eğri oturup doğru konuşalım boşuna sonuç almayı beklemeyin. cevap atarken bazen kendimiz bile yazmıyoruz, şablonumuz var hazır o şablonu koyup imzaya sunuyoruz.
not: ben tabi bunu amirlerimin talimatı ile yapmak durumundayım.
not: ben tabi bunu amirlerimin talimatı ile yapmak durumundayım.
Vatandaşlarda devlet tarafından muhatap alındığı algısını oluşturur. Her insan önemli biri olmak arzusu taşıyor.
16 yıllık kesintisiz yönetimde kalmanın nedenleri arasında bana göre en önemli olan neden şüphesiz budur.
16 yıllık kesintisiz yönetimde kalmanın nedenleri arasında bana göre en önemli olan neden şüphesiz budur.
özellikle hasta ya da bakıma muhtaç sokak hayvanları için sık sık kullanıyorum bimer'i ve her defasında da sonuç aldım.
artık bimer kalktığı için cimer kullanılabilir.
suya yazı yazmaya benzer. su hiç yazı tutar mı? o da demiş ki sen kazanın doğurduğuna inanıyorsun da şampiyon olacağına neden inanmıyorsun?
güncel Önemli Başlıklar