bugün

son dakika haberidir. beşiktaş belediye başkanı murat hazinedar ve iki meclis üyesi hakkında açılan fetö ve yolsuzluk davaları gerekçe gösterilerek görevden alınmış.

şöyle bir interneti dolanınca ifadesinin alınmasına izin verilmediğini, fetö ile uzak yakın ilişkisi olmadığını buna rağmen aile fertlerinin yurtdışına çıkışlarının yasaklandığını, göreve geldiğinden beri belediyenin onlarca kez teftiş edildiğini anlatmış.

yazık bu ülkeye diyorum başka da bir şey demiyorum.
akp ne fetö'yü, ne de yolsuzlukları bahane edip başka bir partiden ve başka bir parti seçmeninin seçtiği birini görevden alamaz.
buna hakkı yok, zira önce kendi kapısını süpürmesi gerekir.

mecliste bylock kullanmış, pensilvanya'ya gidip fetö'nün elini eteğini öpmüş vekilleri dururken, akp'li belediye başkanları hakkında yüzlerce yolsuzluk dosyası sümen altı edilmişken chp'li bir belediye başkanının görevinden alınması nereden bakarsan ikiyüzlülüktür.

bak, o görevden aldığın adam yüzde 76 oy almış
görsel

sırf şu tabloya bakınca bile insan bu görevden almanın haksız ve hukuksuz olduğunu anlayabiliyor.
bahsedilen kişi ilginç bir şekilde 14 temmuz da yurtdışına çıkmış.
Türkiyede yüzlerce akp li belediye var hiçbiri fetöcü değil ama beşiktaş belediye başkanı fetöcü öyle mi?

Yani buna inanan net maldır. Yolsuzluk varsa al görevden eyvallah. Bak adam ne diyor 1 yılda 180 kez denetlendik en ufak bir usulsüzlük bulamadılar.

Adamı seversin sevmezsin o da ayrı.

Hani seçimle gelen seçimle giderdi? Kimin lafıydı bu hatırlayın bakalım?

Ayrıca burada beşiktaşın içine etti diyenlerin yarısı -emin olun- bırakın orada yaşamayı beşiktaşın haritadaki yerini dah bilmiyorladır bırakın bu işleri.
görsel

Buna var mı söyleyecek bir şeyiniz iktidar yalaması arkadaşlar?
gerçek anlamda chp li olduğunu düşünmüyorum

hatta çok fazla feto söylentisi de var.

soruşturma bitsin, neticesini bekliyoruz.
görsel
diktatörlüğün gereklerini yerine getirmek lazım tabi yoksa arada demokrasi var sanabiliriz.