bugün

Müziklerin bir filmi nasıl alıp götürebileceğini, bir film için ne anlama gelebileceğini gayet güzel göstermiş. Her müzik öyle uyumlu ki filmin sahneleriyle daha iyisi olamazdı herhalde.

--spoiler--
Aşk tesadüfleri gerçekten sevse ya. Hep alışık olduğumuz tarzda bitseydi ya bu film de. Hep mutlu olsaydılar. ilk kez bir filmde istedim böyle bir klişenin olmasını. My Sassy Girl'ün de gerçek bir hikaye olduğunu düşünerek en güzel repliklerden birinin "Kader nedir bilir misin? Sevdiğin kişi için tesadüflerden bir köprü inşa etmektir." olduğunu varsayarsak soruyorum şimdi bu kadar tesadüf olamaz mı? Olabilir ya da olsun ne olacak.

Ayrıca Ekşi'deki şu yoruma katılmamak elde değil: Aşk, Mehmet Günsür'le aşk filmi çevirip akşam Yılmaz Erdoğan'ın kel kafasıyla uyumakmış. *
--spoiler--
konusu klasik ama soundtracklarla oyunculuklar birleşince gerçekten güzel bir film ortaya çıkmıştır.
aşk filminden çok bilim kurgu olmuştur. daya müziği faslıyla olmamış filmlerden ama konu aşk olunca malesef izlenebiliyor.
ya özgürün kızı taşırken elleri titrerken ruhunu teslim ederken bacaklarının 20 kaplan gücünde insan gibi hiç zorlanmadan merdivenlere çıkmasına ne demeli? amatörce olmuş o elemanın oyunculuğu. onun dışında müziklerinin cuk diye oturduğu nadir filmlerdendir.
--spoiler--

filmde kendimi burak'ın yerine koydum. sevgilimi, aşkımı çalan birisini taksiyle hastaneye yetiştiriyor olsam, bunu o anda öğrensem ya adamı taksiden atarım, ya da kendim taksiden inerim. düşünsenize lan, sabah yıllardır birlikte olduğun sevgiline evlenme teklif ediyorsun. sevgilin olduğuna inandığın o kaltak başkasına aşık olduğunu söylüyor.ergen olsa anlayacam bu kızı. 33 yaşında, hatta 34 üne girmiş bi hatun. neymiş efendim 3 gün önce tanıştığı birine aşıkmış. sikerim böyle aşkın ızdırabını. siz siz olun burak gibi olmayın arkadaş. ezdirmeyin kendinizi.

bir de senarist aldatmayı meşru hale getirmek için özgür'ü öyle bir yazmış ki karizma sıçıyor adam o derece.

--spoiler--
gişe oranı türk erkeklerinin sahip olduğu sevgili sayısı ile doğru orantılı olan filmdir.
kaç senedir bakıyorum, hiç göremedim tesadüf filan. tamamıyla yanlış önermedir.
ayrıca; (bkz: at yalanı sikeyim inananı)
çok saçma bir film olup, zerre kadar duygulandırmayandır. hele ki sonu, tam komedi lan...*
kötü bir aşk, iyi bir komedi filmi.
aptal türk kızını derinden etkilemiş film. şimdiden çoğu "hayatım boyunca unutmayacağım." dese de çoğu 1 haftaya ismini dahi hatırlamıyor.

ne kadar etkilenirsen o kadar aptalsın. öyle bir film.
bir kızın sittin senelik nişanlısını 3 gün once tanıstıgı biriyle boynuzlamasını bize ask olarak yutturmaya calışan filmdir.
başrol oyuncularından daha çok yan rollerdeki oyuncuların çok iyi oyunculuklar sergilediği klasik bir konuya sahip ama müzikleriyle etkilemeyi başaran aşk filmi.
(bkz: altan erkekli)
(bkz: ayda aksel)
bir rüzgârdı...esti geçti.
orospuluğu meşru gösteren tesadüf silsilesi. filmin akışı fena olmasa da(ki filmin tek olumlu yönü) uyumama engel olamamıştır.
tabii canım erkek aldatınca allah belasını versin oluyor, kız aldatınca aşk mı oluyo, hee heeee çok güzel çok duygusal film(!)
aşk, senaryosuna kimseyi ortak yapmaz,
aşıklar saksı düşmüş gibi aşkı başında bulurlar..
film iyi güzel gidiyorken finaliyle sıçmış,tipik türk filmlerinden ayrılamamış bir film olmuş.

fakat özgür'ün babasının yaptığı teyip kaydı gözlerden yaş akıtmıştır.
aşk tesadüfleri sever, kader ayrılıkları.. ne kadar da doğru. sahi bizimki de bu kadar tesadüf idi dimi? Diyerek sonunu erkenden bağlayıp hiç hüngür foşurt bir durumla karşı karşıya kalmamam ve sizleri de öyle bir durumla bırakmamam için güzel bir senaryo diyebileceğim ender filmlerden biri.
torrent'e yeni düşmüş filmlerdendir kendisi.
"cesaretin var mı aşka?" adlı yabancı filmden alıntı olduğunu düşündüğüm filmdir. kesinlikle gitmeyi reddettiğim, para yedirmeyeceğim filmdir.
ankarada çekilen nadide filmlerdendir kendisi. eski türk filmi tadında hoş bir film.
teyp kaydı mı desem kızın kalbinin sevdiğine takıldığı o anda şebnem ferahın hoşçakal şarkısının girmesiyle ortalığı darma duman etmesi mi daha fenaydı bilemedim ama film sonlarda ciddi anlamda göz yaşına boğmaktadır.
tesadüflerin bokunu çıkaran tipik türk filmi.
drama olarak bir türkün yaptığı en iyi film. akıcı sürükleyici kendini izlettiren fevkalade bir türk yapımı. bu filmde mehmet günsür bir kez daha klasını konuşturmuştur.
bu akşam 3'te ikisini falan seyrettiğim film... iyi gidiyordu, ortalarda durdu. sonunu getiremedim!