bugün

Boşa yanıyorsa söndürülmelidir. Sarayın ışıklarıda söndürülmelidir. Bakın taraflı düşünmüyorum bazıları gibi. israf sonuçta.
Mal mısın yoksa bilerek mal taklidi mi yapıyorsun anlamadım.
He amk Anıtkabir'de ki ışıktan önce saraya bakın siz.
anıtkabir'in ışığı elektrikle yanmıyor evlat. ne yazık ki o ışığı görmek yürek ister.
Baslik ciddi mi yoksa ignelememi yapiyosunuz .eger ciddiyse burayi terket
altın klozetli sarayın yanında az bile kalandır. ata'nın ışığını ve dahasında fikirlerini söndürmeye gücünüz yetmeyecek.
dünyadaki oksijende boşa gidiyor ben bişey diyor muyum.
(bkz: halkın vergileri ile)
Gece kaçak saraya şöyle karşıdan bakıp harcanan elektriği ve ışık topunu görmeden açılan başlık.
ironiden anlamayan gençlik.

çok şekersiniz.
ramazanlarda camilere neden mahya asıp boşa harcıyorsunuz, neden itibarımızı yükselten sarayın ışıklarını yakıyorsunuz, neden bilumum köprü, kamu kurumlarının gece ışığı yanıyor, ampulü lambaya takacaksınız başka yerinize değil bunu da öğrenin bi zahmet.

aktroller yine sahneye çıkmış pistten alalım lütfen çocukları.
bir şehrin anıtları vardır; ne anıtkabirde nede hacıbayram velide nede kocatepede yanan ışıklar boşa değildir.
akp ampulünün hala yanması kadar zarar vermediği aşikar olan gercek.
(bkz: saygı)
boşuna gösterilmez.
Anlamadıgım sey tamam adam yanlıs dusunuyorn bununla hemfıkırım ama neden hakaretler akplı dıye edılıyor bırader sevmezsen sevme neyını sındıremıyorsn ıcıne kardesım azcık adam olun ya .
her gün çin kerhanesi gibi yanan boğaziçi köprüsündeki (sanırım fsm'de d ebaşlamış?) ışıklara ses çıkarmayan cahilin tespitidir. onu akepe yakıyor ya, faturası evine gelse yine ses çıkarmaz.
anıt kabirde yanan ısık akape ampulünden yanmadıgı gerceğidir. o sebepten oturun yerinize bok yemeyin.
Bu başlığı açan yazar, sanırsınki her sofradan yarı tok kalkıyor, hiçbir israfta bulunmuyor. tamamen yerli ürün tüketiyor, ev-okul ev-iş arası yürüyerek gidip gelen mübarek bir varlık galiba
milyonlarca müslüman kendi evinde de namaz kılabilir bunda hiçbir sakınca yok ama niye milyonlarca liralık masraf yapılıp cami yapılıyor o kadar?
Söndürülmesi gereken en son ışık kaynağıdır. Önce gereksiz olan ampulleri söndürmek daha mantıklıdır.
gün içerisinde de mecliste ışıklar boşa yanıyor diyerek elinin tersiyle itilecek olan saçmalama. hassiktirin efendim, hassiktirin.
Gerçeklikle alakası yoktur. En aydınlık olması gereken yerdir.yazık bu ampul beyinlilere.
(bkz: boş sensin ışık da sana yanarak girsin)
(bkz: batıyor bazılarına efendim durduramıyoruz)
devlet elektrik tasarufu nedeniyle anıtkabirde rüzgargül santralleriyle elektrik üretmesi gerçeğidir.
anıtkabir ayrıcalıktır. orayı aydınlatan herşey o ayrıcalığa dahildir.

ampulü mü söndürelim ışığı mı ?
o yanan lambalar kicina girsin cok zoruna gittiyse.