bugün

Tedaviye geriletir daha agir hasta bir sekilde tekrar doktorun karsisina çikarsiniz.
Ben hiç başlamadım. Çünkü korktum. Alınmaktan. Etrafa bon bön bakmaktan. Uyusmaktan. Bakalım şimdi yarı deli yarı normal idare ediyoruz.
bipolar teşhisi konmuştu. ilaçsız olmuyor ilaçlı da olmuyor. bombok bir hayatım var zaten. bir kere ilaç bırakmayı denedim sanki güneşli havalar bile kara bulutluydu. yani ne bileyim antidepresana göre değişir. her antidepresan bön bön baktırmaz uyuşturmaz. öyle yan etkileri oluyorsa bilin ki yanlış ilaç yanlış dozlarda verilmiş.
Sonunu düşünen kahraman olamaz.

Sinir krizi öncesi ısınma turları.
Eczacılık okuyan arkadaşımın kızmasına sebebiyet veren ameliyem. Ayrıca tek o kızmamıştı. Çok kez yaptım bu hatayı. Kendimi iyi hissettiğimde “amına gorum heri ilacının” diyerek içmeyi bırakıyorum. Zaman geçtikten sonra belki de bu yüzden ayarım bozuluyo belki de.
Korkmayın ölmezsiniz.
En iyi antidepresan müzik, temiz hava, yeşillik.
kendine inanmaya başladığın ilk andır.
ulan ne bırakması antidepresanı bi kullanan bırak bırakmay halk arasında şeker tıp dilinde extazy olarak bilinn hapa başlayıp level atlıyo .
psikiyatrların önermediği bir durumdur.
onların önerdiği doğrultuda azaltarak bırakmak gerekir.
intihara kadar sürükler alimallah.
aniden bırakılmaz çünkü artan reseptör sayısı bir anda uyarılamaz nörotransmitter sinaptik aralıktan daha fazla alınıp yıkılmaya başlanır ve postsinaptik nörondan ötürü yoksunluk hisseder hasta.
psikiyatrist ne derse odur. o da aniden bırakılmaz der.
Bir kaç ay önce yapmıştım bunu bir şey olmuyor öyle denildiği gibi sadece daha yoğun yaşamaya başlıyorsun abartılacak bir durum değil o da ben bu ilaçları alarak ayakta uyuduğuma inanıyorum arada bir çok zorlanırsam düzenli olmadığı gibi kafama göre alıyorum gerçi bu da pek işe yaramıyor ama olabildiğince zihinimi kandırıyorum.
kullandığımı anlamayan bünyem, bıraktığımı da anlamadı.

ben mi daha duyarsızım, bünyem mi.
Daha agir bir hasta olarak doktorun karsisina çikarsiniz.
bu konuda tek yetkili, tıp eğitimi de almış olan psikiyatristinizdir.