bugün

anadolu'nun kadim(!) halkı ve esas sahipleri(!) olan kürtlerin 5000 yıllık tarihine ait birtakım eserlerdir.
evet, 5000 yıldır bu coğrafyada olan kürtlerin, ne yazık bir bu "anayurt" dedikleri bölgelerde bir tek dikili taşı bile yoktur.

gönül isterdi ki bu 5000 yıllık muhteşem tarihe sahip kadim halk(!) bir tapınak, bir cami, bir kale, bir antik şehir falan yapmış olsun.

ama verebilecek, gösterebilecek tek örnekleri yok.

olm siz ne yaptınız lan 5000 yıldır?
Evet köklü Kürt tarihinden kalan eserler sistematik bir şekilde yok edilmiştir en son bi Hasankeyf var dı faşist zihniyet o’nuda sular altında bıraktı, bu hewal de gelmiş utanmadan “ Kürtlerin eserleri nerede “ diye soruyor.

Onu faşist ağa babalarınıza sor delikanlı.
bi bok yoktur. çünkü kürtlerin bu coğrafyada 5000 yıllık bir tarihi yoktur. öptüm.
Ah yavru kurtlar ah! Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp ‘vatanseverlik’ adına zevke gelmeyi ne zaman bırakacaksınız. Zira kadim Türkiye’nin batısında yer alan üstün medeniyet ülkelerinden olamadığınız için canınız sıkıldıkça bu Kürt halkına saldırmayı bırakmanız lazım. Yaşadığınız dönemde, gözünüzün içine baka baka sizi soyan iktidarınızı konuşacağınıza, (başlığa hitaben) 5000 yıl önce yaşamış bir halkın, neden iki kerpiçi üstüste koymamasını tartışmanız sizin ne kadar gereksiz ve bu iktidarı ne kadar da hakkettiğinizi gösteriyor.
Götümle güldüm amk slkjfhlsajdlasjd bu ne la jasd.
kürt ve medeniyet????

hem de 5000 yıllıkmış?

eeeeeee? sonra? anlat heyecanlı oluyor!
Bazı kaynaklarda faşist barbarların kürt eserlerini çaldığı imha ettiğide söylenir.

By fasist.