bugün

lozandaki gizli madde kalkınca ülke bu halemi geldi yoksa. resmen rezilliktir ne vaat ettilerse ne dedilerse tam tersi oldu bütün vaatleri yalan dolu. hemde geri zekalıca daha da beter yalanlar söylediler. bunların bir an önce def olup gitmesi lazım.
eğlenceli bir süreçtir. "2023 den sonra artık dış güşler önümüzü kesemeyecek" diyen arkadaşlarla yıllarca dalga geçtik. 2023 geldi geçti "olumlu" manada değişen hiçbir şey yok. aynı arkadaşlar şimdi 2071 i falan hedef gösteriyorlar biz gene onlarla dalga geçiyoruz.

velhasılı kısacık insan hayatında bu kadar d....k malzemesi olmak iyi bir şey değil. onlar kendilerini biliyorlar..
lan birileri bizi seçin şöyle uçucaz bak şuna geçelim bizi tutamayacaklar demiş en az 8 sene geçmiş ve çok daha beter batmışsın bundan daha beter durum mu olur. milleti iyice dilenci haline getirip ama her nedense kendiler aşırı zengin olnuş bu devirde bu durum işte rezillik ötesi rezilliktir. bir ülke düşünün siyasetçisi ve yakın çevresi akraba talukat multi milyarder olacak milyonlar artık onlara çerez gibi gelecek. halkın kendisi aşırı fakirleşecek ve hala utanmadan ona buna çemkirip millete yine beni seç yine beni seç yüzsüzlüğünde utanmazlığında olacaksın.
kira yardimi ne, nasil aliyoruz?