bugün

arkadaşlar artık açık açık konuşmak, irdelemek gerekiyor sanırım söz konusu krizi. kendi adıma ortalamanın bi iki tık üzeri çakışkan bi insanımdır normalde. bu 18 yaşımdan bu yana böyle olmuştur.yurt içi, yurt dışı fark etmeksizin her ortamda bir şekilde çakarım vardı.

bu konuda başarıma 7/10 verebilirim. iyi zamanlarımda senede 10-15, ortalama zamanlarımda senede 4-7 arası bi bantta farklı hikayelerde bulunurdum. son 3 yılımı düzenli bir ilişki dahilinde geçirdim, birkaç ay önce bu durum sona erdi ve piyasaya kısmen geri döndüm. size şöyle söleyim; her ne kadar rolantide de takılsam 3 ayda buluşma sayısı 4. eskiden günde 3 buluşma yaptığım zamanları hatırlıyorum. buluştuğum kızlardan da beğendiklerim beni beğenmedi, bi afralar, tafralar. normal şartlarda aşağı alamayacağın tipler değil ama dediğim gibi kriz var.

kendimi bi yana bırakırsam playboyluğun sınırlarında gezen senede 25-30 farklı hikayesi olan, yok barın tuvaletinde, bilmem nerenin neresinde iş bitiren bazı arkadaşlarımla konuştuğumda onlarda da aynı durum.

accaip bir arz talep dengesizliği var. bir şekilde ilişkide bulunmayan tanıdığım erkeklerin büyük kısmı bi daha kimseyle birlikte olmayacaklarmış gibi hissediyorlar falan. değişik bi ortam oluştu kah ekonomik kriz, kah korona, kah estetik cerrahi yaygınlaşması, kah instagram faktörleri ile. 1000 takipçiye ulaşan kız zaten kendini fenomen sayıyor, artık ünlülerle düşüp kalkma falan hayallerinde. baksan cebine ayda 2 bin lira girmiyodur ama kafa o.

hükümet acil önlem paketleri açıklamalı bu konuda. seks yolları tıkanmış bi toplum damarları tıkanmış kalbe benzer. ciddi problemlere gebedir.

sizlerin de görüşlerini de almak isterim. (skişen skişiyor hacıı tarzı yorumlar dışında. tuzu kuru belli bi tayfa için zaten hep ulaşılabilir bişey olmuştur bu menet, sanatçı manatçı kafaları falan. ben geniş halk kitlelerine inen seksten bahsediyorum burada).
bence biraz abartıyorsun, git bir keyif çayı iç. ne krizi, kriz mriz yok.