bugün

Yeni sistemde başka biri olacak, şimdi tespit gibi tespit yapayım dünyadaki her kız bir lidere hayranlık besliyor, evet hepsi...

Ülkemizde çoğunluk mustafa kemal atatürk ü seviyor %30 da (7 haziran sonucu) erdoğan i da seviyor, bir kız hem erdoğan hem atatürk sevebilir erdoğan iyi işler de yaptı bunu takdir edebilirsiniz ama neticede bir siyasetçi, siyaset budur bizde hükümet sadrazamdır, misal bir kötü durum olursa hükümet yapar erdoğan değil, yani uçak düşmüşse kimse erdoğan demiyor davutoğlu diyor tasviye ediliyor biri geliyor yani siyaset partiler böyle akar bu değirmenin suyu. Erdoğan turban yasağı kaldırmış da olabilir zaten yapması gerekiyordu yetkiyi neden aldı? Sevin sevmeyin eleştirin eleştirmeyin..!

Erdoğan da gidecek ara verecek evet bir takım olaylardan bu sonuca ulaşıyorum, ilkler unutulmaz o yüzden atatürk iyi kötü hafızalarda yer etti sen osmanlıcı kardeşim türk tarihini bilsen atatürk ün kurtarıcı olduğunu bilirdin ii. Abdülhamid zaten biliyordu ve destekliyordu padişaha söven eleştiren vatan şairleri vatan millet aşkıyla cumhuriyet özgürlük demokrasi derken padişah asmıyor üstüne sürgüne gönderdim deyip, sakız adasına vali yapıyorsa kimse kusura bakmasın. Cumhuriyet önceki devlet adamlarımızın seçimi ve tek kurtulusuydu atatürk cumhuriyetci 3 komutandan en yeteneklisiydi. Her neyse devlet düşmana adam yutturmayi sever, erbakan tayyip i yutturduguna inanıyorsun ya vahdettin in atatürk ü yutturacagina inanmıyor musun?

ingiliz komutan (doğu karadeniz de gerçekleşmiş) Senin kongre yapmaya hakkın yok kim oluyorsun der atatürk sert çıkışamaz niyeti belli etmemeli ama kelleyi koltuğa alıp Bağımsızlık için sivas ta kongre yapacağım der ki sivas için izni yok demekki asıl konuşma sivas ta olacak neyse komutan istanbul a bildirmiş istanbul hükümeti oyalayıp vakit kazandırmaya çalışsa da artık bir şey yapması geremiyormuş, atatürk ü tutuklama kararı alınmış...

Vs vs ama vahdettin atatürk ile erbakan rte arasında fark yok tarih tekerrür ediyor, bir sonraki aşama ingiliz uşağı inönü olmuştu, bütün engellemeye rağmen demekki ingiliz dayatması bu anayasa ve 2019 2023 hükümeti ingilizci olacak. Dileyelim de hain ve basiretsiz biri gelmesin tarih birebir tekerrür ederse 15 yila kadar savaş patlak verebilir, gerçekten ilginç değil mi?

Tarih çıplak bir insandır, ne görüyorsan o dur; o derece apaçık olur ama yine de göremediğimiz içi ve düşünceleri de vardır, en azından tarih hakkında bildiğimiz görebildiğimiz kadardır.
(bkz: Damat berat hükümeti)
ancak ölürse 2019da aday olmaz. aksi takdirde aday olmama ihtimali sıfırdır.
Atatürke dil uzatmaya korkanlar inönüye dil uzatıyor. Bi yürüyün gidin başlığı adam gibi açın
görsel
15 seneden beri gittiği gibi değil mi .

tamam görürsek söyleriz .