bugün

bitmemesinin ihalesinin gene imamoğluna kalacağı hattır. yıllardır inşaat devam ediyor anasını satayım. ama kimse bunu dikkate almaz. kimse kimlerin ihaleden aldığı komisyonları vs de sorgulamaz. bu iş döner dolaşır gene imamoğluna bağlanır her zamanki gibi..

aha bak bu entry silinmez ise kanıt olarak burada dursun. aklımda 3 tane kamilin nicki var. o 3 kamilden birisi bir şekilde ilerleyen zamanlarda başlık açıp yukarıda yazdığım şeyleri gelip yazacaklar. eğer o gün başlığına denk gelirsem bu entryi orada paylaşacağım. hemen hemen 5 senedir buradayım ve bir kere bile beni haksız çıkartmadılar bu iddialarımda.
Bakırköy-kirazlı metro hattıdır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın ihalesini 2014 yılında yaptığı ve dönemin akp'li başbakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılında, olmadı en geç 2018 sonunda biteceği "müjdesini” verdiği Bakırköy-Kirazlı Metro hattı, hâlâ bitmediği gibi adeta kara deliğe dönüştü.
sözleşmesi yaklaşık 690 milyon liraya imzalanan projenin bugünkü kura göre maliyeti yaklaşık 2 milyar 340 milyon lirayı aştı.

https://www.cumhuriyet.co...ilyon-lirayi-asti-1786702