oha o kadar umursanmamış ki başlığı açılmamış.

azerbaycan ve gürcistan'da düzenlenen şampiyona. c grubunda rusya, bulgaristan, ukrayna'yla eşleşip geçen senenin şampiyonu rusya'ya dün yenildik. bugün de tam yendik derken rezil bi şekilde bulgaristan'a yenildik. elenip elenmiyceğimizin belli olucağı maçı yarın ukrayna'yla yapıcaz.

19:30'da. trt spor.
grup maçında 3-1 yenildiğimiz rusya'yı 3-0lık bi skorla şampiyonadan elemek efsane oldu. sırbistan maçına imkansız gözüyle bakmıyorum ama rusya'dan daha zor olucağına eminim.

azerbaycan hollanda'yı yenip finale çıkarsa, biz de sırbistan'ı yenersek çok tatlı bi final gerçekleşir.

edit: sonuç: azerbaycan'la 3.lük maçını oynuyoruz.*
üçüncüyüz.
tam anlamıyla fiyaskoyla sonuçlandırdığımız turnuvadır efenim.

koca bir turnuva boyunca kızların yaptığı tek iyi şey rusya'yı elemekti. onun dışında yapılmış tek güzel hamle, kazanılmış tek oyuncu yok. 10 yıldır aynı kadro ile sahaya çıkıyoruz ve bu 10 yılda kat ettiğimiz/edemediğimiz yol ortada. hala çapraz sıkıntısı çekiyoruz, 33 yaşına gelmesine rağmen hala neslihan'ın gençliğini arıyo gözlerimiz, hala köşede gözde kadar manşet alıp hücum edecek oyuncumuz yok.(bu turnuvada 2 maç dışında gözde de çok kötüydü) gençlerde, yıldızlarda dünya ve avrupa şampiyonluğu kazanmış milli takımın kızları nerde?

turnuva boyunca guidetti'nin oyuncularla yaşadığı sorunlarla ile alakalı da birsürü spekülasyon var. polen ile yıllar önce yaşadığı sorunu zaten biliyoruz. neriman'a turnuva ortasında kendisine ihtiyaç kalmadığını söylediğine dair haberler var, ki doğruluğu mümkün ilk maç rüzgar gibi esen neriman bi anda benche çekildi. her maç güldeniz'e ilk 6 başlayacağını söyleyip yerine gözde ile başlamış bu da güldeniz'i küstürmüş falan filan..

umarız sonraki turnuvalarda yıllardır beklenen o başarı gelir şayet bu kadroyla bu turnuvada 3.lük başarı değil.