bugün

kafası gerilerde, çok aşırı gerilerde kalmış olan tiptir. atatürk öleli neredeyse 100 yıl olmuştur ve artık onu tarihin tozlu sayfalarında bırakmak gerekmektedir. ileriye bakmayı bilebilmeli insan. hala yok atatürkçülük yok laiklik. devir başka insanların devri, bitkisel hayattan yaşama bağlanmayı kesin. öldü o.
Tarih tekerrürden ibaret ise sonsuza dek Atatürkçü olarak kalması gereken tip. Ayrıca gericilik değildir ve büyük önder daima ileriyi gören biriydi.
Laikliğin de atatürk'le birlikte öldüğünü sanan andaval zırlaması. Bi bitmediniz gitti amk şu sözlükte.
islamiyetin de hz. muhammed'in ölümüyle bitmediğini bilir. atatürk vefat edeli tam olarak 76 yıl olmuştur (yaklaşık 100 yıl değil) ancak atatürk'ün fikirleri, ilkeleri insanlara ve insanlığa yıllarca fayda sağlayacaktır. v for vendetta gibi olacak ama insanlar ölünce fikirler ölmez. sen bugün bile 1382 yıl kadar önce vefat eden hz. muhammed'in hadislerini hayatında uyguluyorsan, atatürk'e dil uzatarak büyük bir karaktersizlik örneği sergilemiş olursun. bu da seni gözümüzde şerefsiz yapar.

not: tanım genele yazılmıştır. yazar sikimizde değildir.
2014 yılında hala ümmetçi takılan tipten hayırlıdır.
kemalistlerdir, günümüzün gericileridir....
Adam gibi adamdır. Onun izinde gidebiliyorsak ne mutlu! Bize yolsuzluğu değil devleti nasıl kalkındıracağımızı göstermiştir. Onun kurduğu bir cumhuriyette sizin yaşayıp ayrıca ona hakaret etmeniz saçmalık.
bu başlık altında atatürk eleştirilince direk hz.peygamber'le kıyaslayan bazı andavallar göze çarpmıyor değil.
emperyalizm karşıtı, hümanist tiplerdir. Eşitlikten yanadırlar. Çağdaştır, yenilikçidir. Damarlarında asil kan mevcuttur. Kurtuluş savaşında ırk ayrımı yapmadan herkesin canla başla bu ülkeyi kurtarmak için savaştığını bilir. Bölücü eylemlerde bulunmaz. Haksızlıklara kesinlikle gelemez.
inşallah Türk olmayan yazar beyanıdır. yoksa bu zihniyetle çok dayanamayız.

(bkz: fikirler ölmez)