bugün

tam bilete 45 milyon, yarım bilete 22.5 milyon, çeyrek bilete 11.25 milyon tutması beklenen 2013 yılbaşı ikramiyesi uludağ sözlük yazarlarına vurduğunda yapacaklarıdır.

45 milyon tutarsa yanlışlıkla ali ağaoğlu u satın alabiliriz.
üstüne oturacam (paradan koltuk yapcam la).

parayı nasıl saklayacağımı buldum ama söylemem.
alışveriş

(bkz: tek kelimeyle özetlemek)
kutuplara yerleşmeme neden olacaktır, bu kadar pire yavrusu ve anası babası belli olmayan kişilerle yaşamak zorunda olmayacağım.
Asosyal bir boyuta gececegim.nasa üssü gibi bir ev, içinde stüdyosu, fitness salonu, sauna vb. başka bir salonunda dolasan haftalik degisen birkac slav latin kedisi .bazen eski püskü kiyafetlerle sehir yürüyüsleri rol zamani.
Milli Piyango idaresi Genel Müdürlüğünü satın alırım.
tüm iddaa bayilerini ateşe vermek.
Çıkmamış gibi.
uludağ sözlüğe makul bir çıkma yaparım.
not: söz lan
(bkz: millipiyango 2013 yılbaşı ikramiyesi 45milyon tl)
volvo fh 16 750 beygir gücünde bir çekici.

hayallerimi süslüyor lan. şöyle bir de siyah olacak arkasında da siyah bir dorse. ölsem de gam yemem herhalde.
çok ciddi söylüyorum kimseye bir kuruş faydam dokunmaz. sonu yok onun.
anne-baba-kardeş'e faydam olur. onlardan 1 derece daha uzak olan akrabalara bile 100 tl vermem. öyle de bi adamım.
hep benim gibilere çıkar zaten, o yüzden boşa para vermeyin bilete.

not: iş miş kurup birilerine faydam olsun diye de düşünmem. ticaretten, esnaflıktan anlamam ben arkadaş niye paramı riske atayım? bikaç ev alırım kira getirsii olur, işte lüks vs neyse alınır, kalanı da bir özel bankacılık şubesinde özel faiz oranıyla tutarım. enflasyona göre %2-3 puan reel getirisi olsun yeter.

not 2: ciddiyim.
türkiye'yi direkt terkedeceğim. bizim iş yerindeki çocuklara birer daire alacağım, parasızlıktan evlenemediler de abaza kaldılar. kenelensin onlar da. kesin olarak türkiye'yi terkederim. hollanda'ya yerleşir, hint keneviri işine girerim, tekel gibi bir yer açarım. *
Çıkmamış gibi davranıp bir süre hayatıma devam ederim.
(bkz: Kimseye koklatmam lan)
ülkenin durumunun ne halde olduğun gösteren bir başlık umudumuz şans oyunları olmuş. çıkması daha kötü birşey çünkü kazanan hayır etmiyor piyango çıkanın hayatı bozuluyor ve ölüme kadar gidebildiğini gördük.
Parayi alip bikac bankaya koydugum gibi kendimi havalimanina atarim. Ailem haricinde bikac sevdigim dostuma yardimim dokunur sadece oyle kuzenmis oymus buymus tek kurus vermem.
önce kafayı yememek için sakinleştirici kullanırım, sonrada parayı alıp tatil, dünya turu, eğlence akla gelen ne kadar keyfi uygulama varsa yaparım. ikramiye çıktığını kimseye çaktırmamakta fayda var rahat vermezler.
bana çıkacağı varsa bu sefer de mayalar haklı çıkar.öyle şanslıyımdır yani.
yer dururum. bu parayla iş miş yapılmaz arkadaş. zaten yaptığın işten hiç bir fayda gelmez orası farklı bir konu. o yüzden en güzeli har vurup harman savurmak. paran bitmeye yaklaştığı zaman al 2 tane güzel kira gelirli ev. hayatın tadını çıkar, boşver yaa