bugün

(bkz: hadi inşallah)
erken bir tahmindir. beşiktaş hüsran dolu bir sezonu tamamlamıştır. çoğu mevkisinde eksik ve soru işareti bulunmaktadır. transferler tamamlandıktan ve ligin ilk 7 - 8 haftası oynandıktan sonra bu yakıştırma yapılabilir ancak şu an yapılması hatalı olur.

edit: bilic' in hırvatistan' a oynattığı sahanın her yanına basan, cesur taktiği oynaması için beşiktaş' ın bilic' in istediği adamları alması şarttır. almeida çift forvette destek almazsa etkili olmakta zorlanabilir. çalışkan ve etkili çıkışlar yapan beklerde hilbert ve ismail iş yapabilir. eğer pedro franco' nun ve manuel fernandes' in yanına, rahatlamalarını sağlayacak birer transfer yapılmazsa kartalın işi zorlaşabilir. yine de bilic faktörü var. adam abi gibi, oyuna zamanında da müdahale ediyor. gençlerden birini yıldız yapacaktır. o yüzden şansı geçen seneye göre yüksektir beşiktaş ın.

edit - 2: ismail' in kasım ayına dek oynayamayacağı söyleniyor. gökhan' ın savunma yönünde sıkıntı var. orta sahada hamal olarak veli yalnız kalabilir. o vakit bir sol bek, bir defansif yönü kuvvetli orta saha, bir forvet mutlaka şart beşiktaş' a.

edit-3: galatasaraylıyım ama futbolla ilgili zaman zaman kafa yormak hoşuma gidiyor. tolga transferi yerinde bir transfer, ömer şişmanoğlu tam bir forvet değil, daha çok dolaşan, asist özelliği yüksek biri olduğundan santrafor özellikli bir adam şart... ermin zec mesela ?
bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin 3 sene üst üste şampiyonluğu kolay kolay bırakmayacagını ellerindeki doğru düzgün tek kulvarın sonuna kadar kovalanıcağını düşünüp beşiktaşı en iyi ihtimalle 3. sıraya koyabilirim.
Slaven Bilic'in gelmesi ile Playstation'da yaşanmasına kesin gözüyle bakılan şey.
(bkz: inş cnm ya)
işte bunlar hep hayal ürünü.
garantidir, öyledir...

beşiktaşlı için başlanan her sezon için inançtır bu, ister en iyi oyuncular sende olsun ister en kötü.

bu sezonda beşiktaş şampiyon olacaktır. fazla casmaya gerek yok...
iyi bir sol bek ve iyi bir forvetle daha bir yüksek ihtimalle gercekleşebilecek hadise.
avrupa ligi playoff maçına 60000 taraftar getirebilecek başka kaç takım var kıtada??

beşiktaş lig şampiyonu olduğunu borsaya bildirdi
(bkz: yav he he)

tanım : cevabı sezon sonu muhtemelen yanlış olarak sonuçlanacak önermedir.