bugün

bir galatasaraylı olarak şunu diyorum. bugün 2 maçı da izleyenler açık konuşsun arkadaşlar. hakemlerin amaçlı maça çıktığı aşikar değil mi ? drogba tek bacağı kalınca sarı kart erecekti yunus yıldırım. arkadaş nasıl bir şeydir kung fu futbol oynadılar.

beşiktaş maçında ceza sahasında donk un yaptığının karşılığı sarı kart değildir. ya kırmızı karttır ya penaltı. ceza sahasında aykırı bir hareket edip müdehale ediyor sarı kart yiyor adam. sanırım amaç şu. fenerbahçeyi şampiyonluk yolunda rakipsiz bırakmak. hatırlarsınız beşiktaş son şampiyon olduğunda beşiktaş sivasla kapışarak şampiyon oldu. o sezon da fenere oynadılar cimbom zaten kötüydü. bu sezon da fenerbahçeyi takip eden rakip, şuan kasımpaşa beşiktaş ve cimbom. cimbom un hali ortada devre arası transferlerine kadar yalan oldu takım.beşiktaş ve kasımpaşa fenere takip başlattı. kasımpaşa her ne olursa olsun bu yarışta çok yara alır. beşiktaş ise fenerin gerçek rakibi olurdu yarışta. fakat tıpkı o sezon beşiktaş sivas ı yediyse yarışta, fener de kasımpaşayı yer ve şampiyon olur. yani beşiktaş kasımpaşadan her türlü daha iyi. beşiktaş ın adı var hiç yoksa. benim düşüncem budur. hakem yönetimleri artık yeter dedirtti. ayıptır o emeklere yazık.
Kelimeler kifayetsiz kalıyor artık.
Bu kadar aleni oluyor herşey. Tamam takım kötü eyvallah da. Bu kadar aleni olur mu allah aşkına?
ikinci top olayına şöyle bir yorum getirilmiş. Çok da mantıksız değil ama neler döndü bilemiyoruz tabi.

--spoiler--
Mücadeleyi stadyumda takip eden MHK eski başkanı Bülent Yavuz [şunları dedi], pozisyon ile ilgili hakem ikinci topu görünce düdüğü çaldı ama oyuncular duymadı. Pozisyon devam edince de Donk elindeki topu tepki olarak yere fırlattı. Hakem sahada iki top olduğu için oyunu durdurmuştu zaten. Donk'a sportmenlik dışı hareket yaptığı için sarı kart gösterdi.
--spoiler--

Parentez içi benim eklememdir, malum Türkiye'de gazeteciyim diyenlerin de düzgün Türkçeden haberi yok.
galatasaraya yapilan birsey yoktuda bjk ye yapilan haksizlik.
ceza sahası içinde topa topla müdahale.
direk rakibe yapılan sert hareketlerin cezasız kalması.
taraftarın bok yemesi yüzünden beşiktaştaki iki önemli oyuncunun kırmızı kart yemesi.
bunlar gerçekten beşiktaşı yarıştan düşürmek için yapılmıştır.
not:hangi takımlı olduğumun önemi yok. insan olun, adil olun, hakem olsanız pozisyonlara ne karar vereceğinizi tarafsız olarak düşünün.
bugün kanıtlanmıştır ulan liginiz de kupanız da size kalsın, şu federasyon, şu hakemler değişsin tek isteğim o.
anlam verilemeyecek sekilde üzerine oynanan, çarşı yuzunden tepkiler gören ebedi aşkımız.
(bkz: çıkarları için ezeli rakibini desteklemek)