bugün

2012 yılına girme heyecanını yaşadığımız* bu günlerde yaşanan olaydır.

toplu mesaj geleneği 2000'li yılların ortalarında operatör şirketlerinin sms paketleri kampanyalarını başlatmalarıyla ortaya çıkan ve başlarda bayram ve özel günlerde kullanılan bir iletişim yoluydu ancak 10 bin 500 bin yüz zilyon derken sms şımarıklığı yaratılmış ve özellikle 2000lerin ikinci yarısı sms'in doruğa ulaştığı yıllar olmuştur. ancak günümüzün çılgın tüketim hırsı onu da bitirdi şimdi dakikalar var aslında telefonun temel amacına geri dönüş var diğer yandan da internet var bize tweetleş bbmleş ne biliyim facebooksuz telefon kullanma diyorlar her neyse... işte bu durum bitmişken artık canı sıkılan kızlar telefon rehberindeki herkese mesaj atmezken geçen gece "hey millet" mesajını görünce telefonum ekranında yine o eski vıcık vıcık günlere itti beni o kız. ya arkadaş sen ne kadar boşsun ? nasıl bu kadar sıkıldın sen ya ? kim yaptı sana bunu nasıl bu hale geldin sen kızım ? benim telefonum nasıl gitti ? giden telefonum kapansın hatlar tepeme çöksün...

kısacası; yapmayın.

yapmaya cesaret edemeyecekler için; toplu mesaj: iyi geceler lan top
bunların sadece bir kişiye atıp en altıda parantez içinde toplu mesaj diyeni de vardır.
bunların geneli önergendir. Uzun bir ask konulu mesaj yazıp, sonuna (toplu) notunu ekleyerek hoşlaştıkları ergene gönderirler. Hayatın acı gercekleridir efendim bunlar.
tamamen ilgi odağı olmaya çalışan kız tipi. abi sen neyin kafasını yaşıyorsun ? yıl 2012 hayattan beklentilerin ne ? hani başka işin gücün mü yok.