bugün

evet gerizekalıların önde gideni, geride durmazıdır. halen anarşik eylemler düzenleyerek eşitlik, hürriyet aramaya kalkan ama gelgelelim yurdumda yaşamını sürdüren gerizekalılardır. he türkiye cumhuriyeti sınırları dışındaki komünistlerde gerizekalıdır.
bu başlığı açandan daha gerizekalı olmadığı aşikar olan insandır.
komünizmle sosyalizmi bir birinden ayıramayarak arada bir yerlerde kalmış kişidir.Kullandığı bütün ürünlerin yabancı sermaye olmasını unutarak orada burada ahkam kesmeye çalışan bireydir.
sene olmuş 2011 hala görüşlere sataşıyorlar.

not: fenerbahçeliyim.
hak aradığını belirten yalnız aradığı hakkında sınırlarını zorlamaya calışan, herşeyin bi kurallar cercevesinde geliştiğini bilmeyen, ve buna rağmen anarşik hareketlerde bulunarak bunu gercekleştirmeye (kendilerince) calıştıkları ülkede yaşamayı tercih eden zavallılar sürüsüdür.
gerizekalıdır. evet. komünizmi çoluk çocuğun elinde oyuncak ettiği, bir bok bilmeden yetişen neslin öcü gibi korkutulduğu komünizmi ve fikir adamlarını putlaştırdığı için gerizekalıdır! sonuçta bir izm dir, ve izm ler peşinde koşan herkes gerizekalıdır!

bütün izmler düzene hizmet ederler çünkü evlat!
ya sen hangi izmin yalamasısın?!
(bkz: downtown train)
yarım gram marx okumamış ekonomiden anlamayan insanın sözüdür. ben değilim ama ekonomi kapitalizmin getirdiği kölelikle güçleniyor ,bkz : komünisti din düşmanı sanmaktan vazgecememek.
(bkz: kişisel görüşlere saygı)
-komünizm insanın insanı sömürmesidir.
+iyi de abi hangi görüşü seçersen seç hepsinin sonunda sömürülen insanlar oluyor.
-zaten olum amaç da bu. farklı görüşler üreterek bunu saklamak.
+hımm. anladım abi. yeni görüş yeni umut. sonuç aynı sömürülmek.
Komün propagandalara converse ayakkabı, levis kot pantolon ile katılan insan topluluklarıdır. propagandaları bitince de, starbucksa frappuccino içmeye giderler bunlar.
"bize göre komünizm, ne yaratılması gereken bir durum, ne de gerçeğin ona uydurulmak zorunda olacağı bir ülküdür. biz, bugünkü duruma son verecek gerçek harekete komünizm diyoruz. bu hareketin koşulları, şu anda varolan öncüllerden doğarlar."

(bkz: karl marx)
(bkz: boyun eğmeyen 500 bin kişi arıyoruz)
cahilin, bir dünya görüşü hakkındaki yegane fikrini özetleyen nefret içeren cümlesidir.
gerizekalı cahiller tarafından anlaşılmayan kişi.

komünizm ile ilgili tek kitap okuma, tanımı hakkında fikir sahibi bile olma, sonra kalk kavramlara ve ona inananlara hakaret et!.. bu ülkenin en büyük sorunu işte bu; eğitim şart!
2011 yılın da, hala alevi sünni tartışması yapan kişiler kadar, geri zekalı değildir.
2011 senesinde hala görüşleri yüzünden insanlara gerizekalı etiketi takanlardan çok çok çok daha zeki insandır.
dünya'da bu kadar şey oluyorken, yediği ekmeğin fiyatını siyaset belirliyorken 2011 yılında hala apolitik takılan gerizekalı kadar gerçekçi değildir.
2011 yılında okuma yazma öğrenemeyen insan ile eşdeğerdir.
kapitalizmin attığı kazıklardan uslanmamış ve etrafında olup biteni göremeyecek kadar ahmak olan birinden daha gerizekalı değildir.