bugün

lig tv'nin süper lig heyecanını arttırmak ve daha fazla aboneye ulaşarak, daha fazla para kazanmak amaçlı senaryosudur.
2011 2012 süper final fikstürü çekimi sayesinde de hayata geçirilmiştir.

öncelikle şunu belirtmek isterim ki galatasaray'lı değilim, ama bu senaryo tamamen fener'in şampiyonluğa ortak olması ve hatta geriden gelip kazanan haksızlığa uğramış takım edebiyatıdır.

ilk hafta itibariyle senaryoya göre bjk gs'den en az 1 puan kopartacak, fenerbahçe de trabzonspor'u yenip puan farkı'nın 3'e inmesi sağlanacak, daha sonra 2. hafta fenerbahçe tt arena'dan 1 puan çıkardığı takdirde trabzonspor umutlanacak şampiyonlar ligi için ve 3. hafta galatasaray'dan puan almaya çalışacak. son haftaya galatasaray'ın 2 puan gerisinde giren fb, saraçoğlu stadında galatasaray'ı yenerek tarihi bir başarıya imza atacak, böylece hem fenerbahçe'nin masum olduğu kanıtlanacak, hem galatasaray camiası şoka sokulacak.

şayet bu senaryo gerçekleşirse galatasaray bir daha siddin sene kendine gelemez. ünal aysal başkanlığı bırakır, lig tv milyonlarca dolar kazanır, bu paradan federasyon da nemalanır vesaire...vesaire...

bu tarihe not düşülsün.
fenerbahçe bu fikstürle şampiyon olamazsa daha ne zaman şampiyon olacak?
ona bakarsan fenerbahçenin deplasmandaki ts maçı, ts'nin cezasının bittiği zamana denk getirilmiş bunu ne yapalım leyla?
hay fenere laf atan kafanıza fener kadar taş düşsün amına koyayım.
çooook orijinal bir senaryodur. fakat ortada bir sorun vardır ki trabzonspor nasıl ve ne şekilde şl için ümitlenecektir?
kapitalist bir dünyada olağan senaryodur. para kimdeyse, kendi çıkarını dü$ünmesi de normaldir. fenerbahçe'yi $ampiyon yapacaklar felan lagalugları ancak hasta ruhlu bireylerin saçmalamasıdır. bu kadar tırsmaya mahal bir takımdır i$te fenerbahçe. büyüklüğü bundandır.
http://g1204.hizliresim.com/w/9/47t8b.jpg
Galatasaray'ın sağ çıkarak alayının amınakoyduğu senaryo olmuştur. Bi sonraki yıl da hemen kaldırılmış. Halbuki 1 yıl sonra da gs 10 puan farkla şampiyon olmuş, keşke kaldırmasaydık diye üzülmüşlerdir aq.