bugün

Bmw ye ilk sahibi biner. Geri kalan sahiplerine bmw biner.
Akla polat alemdar'ı getirir. Ve bir de tanrıdan diledim şarkısını.
O kadar para 2003 model bir arabaya verilmez.

diyelim ki verdin. Arabanın nasıl kullanıldığını biliyor musun? bilmiyorsun. 4 çeker sisteminden bir arızası verse altından kalkamazsın.

Gerek yok, eğer suv istiyorsan bu paralara temiz qasqahi alabilirsin. Hee bir bmw kalitesi yoktur ama en azından kafan rahat binersin.
yemin ederim bedava verseler gene almam. 2005 model 5.000 euro ama diyorum ya ' al lan bedava ama bir sene kullanacaksın' deseler git işine derim.

görsel
Şu aralar araba almak hiç mantıklı değil.
Benzinli almak intihar gibidir. Ya dizel al yada alma.
Arkadaşlar 2003 Model x5 bakıyorum.
Benzinli.
Bilgisi olanlar bi aydınlatsın.
Nasıl araçtır ?
Alınır mı ?
çok yakar be.
eski lüks araba sakat ekmeği yenmiştir birde ülkemizde bakımlı araba yok gibi bir arıza açarsa mercedese de benzemez tam açar yedek parça çok pahalandı işçilikte benzinliler 3.0 var heralde ama az olması lazım genellikle 4.4 vb yüksek motorlusu var vergisi şunubunu zaten böyle arabalar ucuz satılma nedeni vergi ve elden çıkarma porshe nin cayenne range rover felan vb yüksek hacim motorluların düşük hacimden ucuza veriyorlar. hele ikinci el dizel tam bir canlı bomba enjektörü pompası turbosu... genç alın mature cougarlara bakmayın genç her daim piliçtir. km düşük ne kadar gençse birde servis bakımlıysa lüksü boşverin mesela arkadaş a6 almıştı benzinli yağ pompası bozuldu çıkma taktırdı orjinal sıfırı 5 bin tl civarıymıştı. şanzumanı sormuş hemen hemene arabanın yarı parası. ha bende para çok parçacıyı ustayı zengin ederim birde ustasına gelmezse vay ki ne vay. yinede karar sizin. şu devirde zaten araba alınmaz millet iyice saçmaladı fiyatlar uçuk. düşün adam bayiden pahalıya koymuş sebebide stokta araba yokmuş.
sıradan bir suvumsudur..

fakirseniz tam size göredir, alabilirsiniz.