bugün

Brezilya ya Yusuf Yusuf yaşatan Türkiye yi, Hasan şaş ın kel kafasını, ümit davalanın garip saç traşını, hakan şükür ün 9. Saniyede attığı gölü. ilhan mansız ın altın gönülü, sokaklarda ne kostarika ne de Çin ne de sambacı Brezilya diye şarkı söyleyen insanları, bütün ülke bir olup aynı şeyi düşünmeyi, kimsenin kimseyi hain ilan etmediği bir ülkeyi, milli takım uçağı ülkeye girerken onları karşılayan Türk askeri jetlerini bilmeyen nesildir.
El Fenomeno nun koca götü ve göbeğiyle gol kralı olduğu(yanlış hatırlamıyorsam tabi klose de gol kralı olmuş olabilir), italya ya gol atan koreli oyuncunun italya da oynadığı takımdan bu nedenle kovulması rezilliğini ve ilk brezilya maçında verdiği kararlarla neredeyse koreyle aramızda savaş çıkmasına neden olduğunu bilmezler.
- hakan ünsal'ı attıran olimpiyat çocuğu rivaldo.

- son iki turnuvanın şampiyonu fransa'nın gruptan çıkamaması.

- almanya'nın grup maçında suudi arabistan'a 8 atması. bunun 4-5 tanesini klose atmıştı. Herif golden çok takla atmaktan yorulmuştur.

- orijinal ronaldo'nun belki de son kurşununu bu turnuvada atması.

- rüştü'nün gözlerinin altına siyah boya yada kömür sürmesi. Turnuva sonrasında barcelona'ya gitmesi.

- ayrıca dünya kupalarındaki son altın gol ilhan mansız'ın senegal'e attığı gol.
Hastanemde maçlar rahat izlensin diye egitim toplantı odası ayarlanmıştı. Müsait olan gidiyordu ne kadar nezih günlerde iyi idarecilerle çalışmışız. Idarecilerin de insan olduğu günlere denk gelmeyen nesildir.