bugün

(bkz: abuk muhtar)
kadikoy akmar pasajinda takim elbise ile giren kişinin sivil polis zannedilip 5 liralik kitaba 10 lira fiyat cekilmesi ile karsi karsiya kaldiği, bir çok siyah giyip sac uzatan kişiye 'aha kedi kasabi geldi' diye taşak gecilmesine sebeb olan avdir.
av organizasyonu kapsamında; düzce'deki depremzedeler için konser veren yunan black metal grubu rotting christ da reha muhtar'dan payını almış, reha muhtar'ın gazabına uğramış ve akabinde reha muhtar'a av olmuştur. reha muhtar; "olmaz olsun onların yapacağı yardım", "satanist herifler", "defolsunlar gitsinler" ve "isa peygambere kokuşmuş diyorlar" diyerek televizyonlarda çemkirmiş ve grubu lüzumsuz basının hışmına uğratmıştır.

ha grup türkleri ve türkiye'yi hala seviyor mu? kesinlikle. adamların iki tane resmi fan kulüp sitesi var. biri ingilizce diğeri türkçe. adamlar her yıl türkiye'ye gelip konser veriyor mu? kesinlikle. depremzedelere yardım ettiler mi? kesinlikle.

ee sonuç noldu? reha muhtar yaptığı hayvanlıkla kaldı.
(bkz: reha muhtar insan olacak) *

(bkz: alternatif cem uzan vaatleri)
ilk olarak saadettin teksoy'un teksoy görevde isimli programı ile bu düzeyde bir araştırmacılık ve saçmalık (!) dizesinin ikinci halkalarını oluşturan, veliaht reha muhtar'ın yapmış olduğu abuk tespitler silsilesi.

satanistler ve buna benzer şeyleri gündeme getirip, "siyah giyiyorlar!" "şeytana tapıyorlar!" şeklinde büyük puntolarla ve bağıra bağıra ekranlarımıza getirdikleri şeylerle ,kültürlü insanların katıla katıla gülmelerine sebep veren hadiselerin baş mimarıydı.

gereksiz polemikler ve saçma sapan sorularla bizi ekrana kilitleyen kişi oldu reha muhtar.
o aralar işlenen bir cinayetin sonucunda, mahkemeye konuşturulmak için çıkan gençlerin, dediklerini dinlememize rağmen, görüntü arkasından gelen "şeytan kurban istedi, bizde verdik" şeklindeki açıklamaları özellikle vurguladıkları, o kişilerin öyle birşey deyip demediklerine şahit bile olamadığımız av sezonuydu.

eğer öyle olsa bile, satanizm denen inanışın bütün bunlarla alakasız olduğunu, prensiplerinin tamamen başka olduğunu, her siyah giyip saç uzatanın ve keçi sakal bırakanın satanist olmayacağını, bir kaç kişinin yapmış olduğu bir eylemin bütün inanışa mâl edilemeyeceğini anlayan kişi ve kişiler için sadece geçmişte kalan bir tebessümlük ve "salla yahu"luk kıvamında bir konu olarak yer edinmiştir.

"tekrar ekranlarımızda görmemekten son derece mutluyuz" kişisidir.
bir reha muhtar canli telefon baglantisindan kesit.

kişiler, reha muhtar, satanist olduğunu iddia eden bilirkişi genç.

rm: evet sayın seyirciler. yurdun dört bir yanından satanist ihbarları geliyor.peki bu satanistler ne yapar, ne yer, ne içer? işte size bu soruyu cevaplamak için, canlı telefon bağlantımıza bir satanist genci davet ettik. iyi akşamlar!

sg: iyi akşamlar reha bey.

rm: satanist olduğunuzu itiraf ettiniz. ne diyeceksiniz?

sg: evet sayın muhtar. ben eskiden izmir de satanist ayinlerine katılmış biri olarak, bu konuda çok tecrübeliyim ve toplumuma yardım etmeye hazırım.

rm: peki sayın sg, bu satanistler ayinlerinde ne yapar?

sg: şimdi öncelikle, kedi kesip kanını içerek ölümsüzlüğe inandıkları doğrudur. aslına yaşadığım yerde satanizm ve kozmik fels....

rm: peki ayinlerinizde hep bakire kızları kurban ettiğiniz doğru mu?

sg: yok be abi, izmir de bakire kız mı kaldı?

rm: mavi ekran