o değil de 2014 yılında böyle kalitesiz bir fotoğraf çekmek daha büyük bir başarısızlıktır. dilencinin bile iphone'u var lan. insan utanır böyle rezil bir kalitede fotoğraf çekmeye.
ütü ile mi çekmişler bunu, yoksa olduğundan kötü görünsün diye bilerek mi kalitesini bozmuşlar anlaşılmıyor.
1970'deki fotoğraf bile daha net.
Bu goruntuyu savunan gerizekalilari gostermistir.
ikiyuzluleri gormemizi saglamis karsilastirma. ayni kisiler ankarada belediye calismiyor diye cemkirir. gelde bu insanlarla siyaset tartis.
1970 izmir'i 1.ligdeki takımlarıyla futbolu da izmir'i de daha çok yaşar.
o köşedeki evin sahibi hala aynıdır: mustafa amcadır, fatma teyzedir. esnaf hala ekmeğini kazanmaya devam etmektedir. kırık dökük evlerin yerine koca koca avmlerin yapılmaması suç mudur?
http://oi61.tinypic.com/1pfoeu.jpg fotografi uzerinden konusulacak olursa, ve eger foto photoshoplanmamissa hakketten cok guzel bir kiyaslamadir. sagina soluna bin tane apartman dikip, trafigi ve sokagi sikmektense ortaligi oldugu gibi kendi insani ve dokusuyla birakmak candir. ha izmir bunu bu mantikla mi yapmistir hayir ama yine de candir.
evet insanları da satılık değildir değişmezler. emperyalizmin uşaklarına boyun eğmez bir 40 yıl daha idare ederler gerekirse. parayla yolla satın alınacak cinsten değildirler.
izmir Yerel Belediyeciliğin ne denle gelişmiş olduğunu gösteren versustur. 44 Yılda yalnızca bir trafik lambası dikilmiştir.

görsel