bugün

ingilizlerin desteği ile istabulun surlarına bayrağı taktık diye övünen tiplerdir. sen takmadan 470 sene önce taktık biz o bayrağı yaprağım. e tabi indircenki önce bidaha taktım diye övünesin. sizde haklısınız koçlar. yok işgal yok bilmem ne. geç geç. ingilizler çekilmeseydi nah takardınız o bayrağı. ingilizlerin kıçını yalayın hadi devam. devrim devrim diye anırıp, ingiliz şirketlerinde çalışın. goygoycu kemocanlar sizi.
Adam gibi adamlardır kemocan değillerdir bu kişiler.

(bkz: kemalist)
1923 le övünen şahsiyetlere verilen isim.

Musul ve Kerkük ü ingilizlere sattıktan sonra bende takardım o bayrağı oraya.
kendi yalan tarihini bile tam bilmeyen ilerici kemalistlerin aklı fikri götte, kılda. yazık. vahdettin in hain olduğunu sadece bu kafalar ileri sürer. mustafa kemal i samsuna, para verip kimin gönderdiğini bilmez. mustafa kemal in ingiliz vizesi ile samsuna çıkısını eleştirmeyen kafalar, vahdettini ingiliz gemisi ile hangi şartlar altında kaçtığını bilmeden eleştiriyorlar. yazık size. 90 yıldır saklandığınız gibi, saklanın mustafa kemal paşanızın arkasına.
Eskiden Ülkeyi kendilerine ait zanneden mal sürüsüydü şu an sadece mal sürüsü en azından ülkenin kime ait olduğunu anladılar.