bugün
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü6
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kemal kılıçdaroğlu36
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- çay2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- 4 haziran 20262
- gammaz olmuşum13
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- reha muhtar25
- 1 euro 53 50 tl2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- gece yarısı çalan telefon7
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- tutku2
- minyon kadın siniri5
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- kadınların zeka seviyesi3
- elit olmak için gerekenler13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- babaya masaj yaptırmak2
- geceye bir söz bırak3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- eski dizileri izlemek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ona bir şey söyle16
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- koca2
- kel erkek3
entry'ler (25)
yiğit özgür, umut sarıkaya yı da almış penguen e veda etmiştir. kim kimöi alıp sürüklemiştir bilinmez ama bu penguen okuyucusuna "ben bu derginin bikaç sayfasını gazetecide mi bıraktım? !" sorusunu sordurtmuştur. okuyucuyu bu hafta sükut-u hâyâle uğraştmış çizer.
-i am sam
+and, i am samanta. if i wonder if we are sibling?!?!?! Oh, my brother. come on and let's cuddle*
+and, i am samanta. if i wonder if we are sibling?!?!?! Oh, my brother. come on and let's cuddle*
22.05.2007 gün itibariyle, yine, yeni, yeniden güzel organizasyonlarından birine imza atan okulum. kokteyl, ödül töreni ve akabinde ogün şanlısoy konseriyle yine güzel anılar , güzel insanlar kazandıran pertevniyal'imiz.
mc donald's ın sponsorluğunu almış bireylerdir *
(bkz: metalhead)
televizyonda n defa görüntülenen hrant dink katilinin bant kaydına; anneannemin "şu çocukta çıkartmadı şu bereyi gitti!" yorumunu yapması olayıdır.cümle aile halkını şoka uğratmıştır.neden sonra anlayıp annemle birbirimize bakıp sağlam birer kahkaha atmamıza neden olmuştur *
"sözlüğün 1. yılı kutlu olsun, mutlu olsun!" diye herkese duyuran 3. nesil sözlük yazarı.ve ayrıca teknik resimden b+ aldı evet *
http://www.youtube.com/watch?v=CkGl9QXgIcU videosunu seneler sonra izleyerek ağlayan sabah 5e kadar susam sokağı izleyip ertesi sabaha susam sokağı jenerik müziğini söyleyerek uyanan annesinden "aferim hatırlıyorsun" onayı alarak,kurabiye canavarı,edi ile büdü, kukla gösterileri şarkıları söylemiş, kardeşine youtube dan videolarını izletmiş,iletilerine susam sokağı şarkıları yazmış ve avatarlarını susam sokağı karakterleriyle süslemiş,etrafındakilere susa linkleri atmış bir insan olarak; evet susam sokağı yeniden başlatılsın istiyorum. bunu çok istiyorum:)
-nerden aldın?
+bizim ordan.
-bahsettiğin kimdi?
+sen tanımazsın.
- hangi okul?
+ x okulu
- hangi bölüm
+ y bölümü
- nerde oturuyosun
+ z semti.sen?
- ne çok soru soruyorsun
+ ?!?!
+bizim ordan.
-bahsettiğin kimdi?
+sen tanımazsın.
- hangi okul?
+ x okulu
- hangi bölüm
+ y bölümü
- nerde oturuyosun
+ z semti.sen?
- ne çok soru soruyorsun
+ ?!?!
esmer bir arkadaşımın anlayamayınca,"çekinik sarışın genlerimin dominantlaşma vakti geldi." demesiyle,anlamadığını yalnız bizim anlamamızı sağladığı durum.
kenan doğulu:
umduğum dağlara karlar mı yağdı
içinde bu kadar öfke mi vardı
ben demiştim demeyi
ezberledim gitmeyi
insan sevdiğine böyle yapar mı
umduğum dağlara karlar mı yağdı
içinde bu kadar öfke mi vardı
ben demiştim demeyi
ezberledim gitmeyi
insan sevdiğine böyle yapar mı
yuregim sokaklarda eskiyen taslar gibi
duruyorum duruyorum
iniyor perde perde gecenin koyu rengi
korkuyorum korkuyorum
sustu haykiran sehir
son kuslar havalandi oysa ben seni
seni seni bekliyorum
levent yükseli'in bu şarkısının "son kuşlar havalandı." kısmını "dolmuşlar havalandı." şeklinde bildim bi süre*
duruyorum duruyorum
iniyor perde perde gecenin koyu rengi
korkuyorum korkuyorum
sustu haykiran sehir
son kuslar havalandi oysa ben seni
seni seni bekliyorum
levent yükseli'in bu şarkısının "son kuşlar havalandı." kısmını "dolmuşlar havalandı." şeklinde bildim bi süre*
lise son gençlerinin öss,öys,ösys,ysdymsd * derdine -etüttü,ek dersti,sınavdı- servisi pek kullanmayıp otobüs,metro mümkünse en noltaljiği tren ve bilimum toplu taşıma araçlarını kullanması sebebiyle; bi elin parmakları kadar * lise sonların arasında hiyerarşik sorunlara meydan vermemesinden mütevellit; bu tayfanın lise sonlardan oluştuğu kanısındayım.
bir pertevniyal anısıdır.2006 mezunlarına mezuniyet balosu için ev sahipliği etmiştir.
monitörün yanındaki telefonun çalacağını önceden haber veren sinyali * tadında bir dalgalanmaya neden olan olaydır.
--spoiler--
film müziklerinin bu kadar yerli yerinde kullanıldığı öss gerçeğini yaşamış tüm bireyleri ve ve bu gerçeği onlarla birlikte yaşayan aileleri derinden etkileyecek, topluma ayna tutarak hem güldüren hem ağlatan(öyle bir kilit sahnesi var ki bademin sen ağlama şarkısıyla insanları gözyaşına boğan)kült film olmaya aday, okan bayülgenin de söylediği gibi başarısı kulaktan kulağa duyularak artan gişesiyle izlenmesi gereken bir film.
--spoiler--
film müziklerinin bu kadar yerli yerinde kullanıldığı öss gerçeğini yaşamış tüm bireyleri ve ve bu gerçeği onlarla birlikte yaşayan aileleri derinden etkileyecek, topluma ayna tutarak hem güldüren hem ağlatan(öyle bir kilit sahnesi var ki bademin sen ağlama şarkısıyla insanları gözyaşına boğan)kült film olmaya aday, okan bayülgenin de söylediği gibi başarısı kulaktan kulağa duyularak artan gişesiyle izlenmesi gereken bir film.
--spoiler--
acaba neden insanlığın çocuğu şeklinde çevrilmemişdir ki.öyle ki fragmanda children of men i görüp arkadaşlar hadi son umut a gidelim dediğinde ne oldupunu bi süre idrak edemeyip "aman ne gideceğiz ona?!"tavrı takınmama neden olan film. klasik amerikan bilim-kurgu filmidir.daha iyileri çekilmemiş midir? tabii ki çekilmiştir ama yüreği drama dayananlar için de gidilesidir.
Leonarda DiCaprio gişesi, Jack Nicholson tecrübesi umuduyla gidildiği takdirde bile ilk yarıyı sıkıcı bulma ihtimali oldukça yüksek. öyle ki filmin ikinci yarısı başlı başlına bir filmmiş gibi geliyor insana.en başta ara yok sanıyorsunuz.sonra uzadıkça uzayana filmi izlemeye inat ediyorsunuz. sabır istiyor azıcık.