bugün
- aylık 440 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı3
- emret komutanım ahmet başçavuş3
- memduh bashgan14
- g'i l d'e d l'i l y2
- sevmediğiniz iki yazarın kavga etmesi2
- renault 9 broadway2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay2
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi22
- mohamed salah ghaly8
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- trabzonspor6
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı6
- bi tavuğu kaç tokatla pişirebiliriz2
- tuba büyüküstün7
- nihoşun ölümü16
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız2
- cem küçük8
- pop dinleyenlern başka müzik türlerini eleştirmesi3
- clemence baptista2
- zadar2
- umurumda değil2
- sözlüğün ölmek üzere olduğunu gösteren işaretler3
- ev temizleyen erkek5
- asteğmen6
- çağatay ulusoy2
- simko39
- rambo ariel ortega8
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- en iyi müzik türleri2
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- sibenik2
- benkimki6
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- dincilik2
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- uyumanın en zevkli olduğu an3
- sırrı süreyya önder5
- varazdin2
- helikopterlerin mantıksız davranması3
- cakovec2
- yaşar nuri öztürk5
- özgür özel'in tutuklanması9
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- karıncaların çok boş yapması2
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- ünüversite okumanın zaman kaybı olması2
- meal kuran değildir26
- starbucks'ın uludağ sözlük ten kalabalık olması3
entry'ler (6)
The Proclaimers'in en büyük hayranı olduğunu söyleyen 10. doktor.
https://www.youtube.com/watch?v=jHH8UVN0nKI
https://www.youtube.com/watch?v=jHH8UVN0nKI
2015'te fiyatı 6,50 TL olan, staj kredilerine kaynak için çıkartıldığı söylenen vekaletnamede kullanılan puldur.
Madem staj kredisine kaynak sağlıyorsunuz, peki neden stajyer avukatlardan geri ödeme alıyorsunuz sorusunu sıkça düşündürür.
Madem staj kredisine kaynak sağlıyorsunuz, peki neden stajyer avukatlardan geri ödeme alıyorsunuz sorusunu sıkça düşündürür.
Yanında staj yapılan avukat tarafından hazırlanan, stajyer avukatın 1136 sayılı Avukatlık Kanununun 26. maddesinde düzenlenen stajyerlerin yapabileceği işleri (icra müdürlüklerindeki işler, sulh hukuk ve icra mahkemelerindeki duruşma ve işler) yapmasına olur veren belgedir.
( Madde 26 – (Değişik: 2/5/2001 - 4667/14 md.)
Stajyerler, avukat yanında staja başladıktan sonra, avukatın yazılı muvafakati ile ve onun gözetimi ve sorumluluğu
altında, sulh hukuk mahkemeleri, sulh ceza mahkemeleri ile icra tetkik mer cilerinde avukatın takip ettiği dava ve işlerle ilgili
duruşmalara girebilir ve icra müdürlüklerindeki işleri yürütebilirler.
Bu yetki, staj bitim belgesinin verilmesi veya staj listesinden silinme ile sona erer.
( Madde 26 – (Değişik: 2/5/2001 - 4667/14 md.)
Stajyerler, avukat yanında staja başladıktan sonra, avukatın yazılı muvafakati ile ve onun gözetimi ve sorumluluğu
altında, sulh hukuk mahkemeleri, sulh ceza mahkemeleri ile icra tetkik mer cilerinde avukatın takip ettiği dava ve işlerle ilgili
duruşmalara girebilir ve icra müdürlüklerindeki işleri yürütebilirler.
Bu yetki, staj bitim belgesinin verilmesi veya staj listesinden silinme ile sona erer.
Doğukan Manço'nun kazık atmadığı, Survivor'ın bu tarz bir oyun olduğunu bir türlü öğrenemeyen kız.
Yaptığı da duygusallık değil, saflık. Doğukan o adada 110 gün kaldıktan sonra bu kız 1 hafta daha kalsın diye kendini feda ederse aptallık etmiş olurdu. Herkesi bencillikle suçlasa da asıl bencillik; Hakan Doğukan'a ikinci dokunulmazlığı da kaybedersek biz ikimiz smse çıkalım Serenay smse çıkmasın derken durup hiçbir şey dememesidir.
Yaptığı da duygusallık değil, saflık. Doğukan o adada 110 gün kaldıktan sonra bu kız 1 hafta daha kalsın diye kendini feda ederse aptallık etmiş olurdu. Herkesi bencillikle suçlasa da asıl bencillik; Hakan Doğukan'a ikinci dokunulmazlığı da kaybedersek biz ikimiz smse çıkalım Serenay smse çıkmasın derken durup hiçbir şey dememesidir.
Klipteki dansların koreografisi Hintli Paresh Shirodkar tarafından yapılan eğlenceli şarkı.
Benim ne eksiğim var ben de klipteki dansları yapmak istiyorum diyenler için Paresh Shirodkar tarafından hazırlanan dance tutorial ; https://www.youtube.com/watch?v=Ecq5Jd5BcHk
Benim ne eksiğim var ben de klipteki dansları yapmak istiyorum diyenler için Paresh Shirodkar tarafından hazırlanan dance tutorial ; https://www.youtube.com/watch?v=Ecq5Jd5BcHk
sürekli hastalanan çocuğu iğne olduğunda dayanamayıp gözlerini sıkı sıkı kapaması.
bebekken gidip gelip nefes alıyor mu diye bebeğinin nefesini dinlemesi.
bebekken gidip gelip nefes alıyor mu diye bebeğinin nefesini dinlemesi.