bugün

entry'ler (1)

yeni nesil sorunları

Sözlükte daha yeniyim. Nickimden anlaşılacagı üzere Inci Sözlükte küfür yiyeceğimi bildiğim için buraya yazmaya karar verdim. Beyler yeni nesilde gördüğüm bazı sorunları dile getirmek istiyorum.

Dişi versiyon hataları:
1- Instagram vb. sosyal paylaşım sitelerinde durmadan birbirlerine "Taş, Meteor, Çakıl Taşı" gibi güzellik sıfatları kullanılıyor.
2- Beslenmeyi sadece Mecdanılts (daha önce hiç gitmedim ondan yazamadım) zannetmeleri. Acılı Adana olsun işkembe Çorbası olsun Türk gelenek ve göreneklerindeki yemekleri bilmemeleri bilhakis yememeleri.
3- Çorap değiştirir gibi erkek arkadaş değiştirmeleri. Tamam bu tür ilişkilere sözümüz olmaz. Fakat a kızım ilerde eşinle yürürken karşından gelse o erkek. Yapsa bir edesizlik.... Olmaz böyle şeyler.
4- Swarm sorunu en büyük sorun. Ya sen 16 yaşındasın. Tanımadığın etmediğin kişileri ekliyorsun. Ibb'nin uydudan otobüs takip ettiği gibi takip ediliyorsun.

Erkek Sorunları:
1- Durmadan kız arkadaş meselesi yukarıda anlatıldığı gibi
2- "Popi" denen saçma akım. Bu lanet olası akım durmadan saç yapan! Buraya dikkat. DURMADAN SAÇ YAPAN ya beyler. Bir erkek saçlar bozuldu diye üzülürmü? Dedelerimizden babalarımızdan biz böyle görmedik. Onlar hep saçı bozulduğunda göt cebinden ulusal tarağı çıkarıp iki darbede saçlarını tarardı. Ahhh o eski günler.

Bu nesil nasıl bu hale geldi peki?