bugün

entry'ler (716)

ilk buluşmada badana yapar mısın diyen kız

Çok açık bir soru. Biraz belli etmeden soracaksınız. Ekonominin durumu malum. Ay duvarlarım da berbat oldu kollarım da çok hassastır. Hem iş hem boya nasıl biter derken o atlar zaten. Bütün evi boyatın. Kötü boyarsa engellersiniz. Ama ben kötü biri olmadığım için canım başka arkadaş deneyecek diyorum.

brad pitt mi ben mi diyen erkek

Brad pitt hayranı kadınların erkeklerden duyduğu soru. Aslında sitem, kırgınık ifadesidir. Kötü biri olmadığım için brad pitt demiyorum ama yani akıl var mantık var.

hala annesiyle alışverişe çıkan yetişkin erkek

Koskoca adam olup hala aldıklarına annesine danışarak karar verebilen erkektir. Rezalet gibi rezalet.

yumurta bile kıramayan adam

Annesinin oğluşudur. Tepside yedin yedin annen getirdi koydu önüne, bak yumurta bile kıramıyorsunuz.

yemek yapan erkek vs kas yapan erkek

Yemek yapanın alacağı versustır. Ne yapayım kasına bak dur.

sizi unutan erkek

çok umursanmaması gereken durum. siz unuttuğunuzda deliler gibi hatırlayacaktır.

elon musk ın eski sevgilisinin hesabını kapatması

fakirlerin engel basma muhabbetinin zengin hali. fakir erkekler sadece engel koyabiliyor. hatta arada engeli açıp fotoğrafına bakıp tekrar engelleyen biliyorum. yakaladım çünkü bana bakarken. çok fakir hareket. satın al toptan sil erkeksen aynen böyle.

eve atılan erkeğin seccade istemesi

ben çok düzgün ve efendi insanım, ben de yanlış olmaz mesajıyla kandırmaya yönelik hareket. akşam evinde kaza yap. bu ne şimdi?

uludağ sözlük yazar maaşları

ben bugün çok çalıştım. eski günlerin yüzü suyu hürmetine renk kattım. lütfen havale ediniz. hoşçakalınız.

bir italyan erkeği olamamış ezik insan

italyanlara benzeyeceksen önce jilet gibi giyin. bir tipini düzelt, saçını tara. parfüm sık.

beni italyan ya da ispanyol sanıyorlar diyen adam

adam tek kaş, her yerinden kıllar fışkırmış yok efendim yurt dışında italyan sanıyorlarmış. seni afrika maymunu sanıyordur onlar diyesim geldi. hadi gene demedim.

ben hariç herkesin tatile gitmesi

instagramı kapattıran olay. bilgisayarı kırdıran hadise.

uludağ sözlüğün en iyi yazarları

yazan yok ki ne yazarı?

sürekli gülümseyen insan

maldır. pişmiş kelle gibi sırıtmanın alemi yok kusura bakmayın. güleryüz başka bir şey.

kim kardashian ın mystique kılığına girmesi

süper olmuş. kim bilir kime yaptırdı.

yazarların şu an hissettiği duygular

çok iyi sıkı bir seks yapmış gibiyim bugün. gayet enerjik.

sözlük yazarları şu an ne yapıyor

karton toplayan çocuk nickli işsiz çirkin amcaya salça oluyorum. swh.

karton toplayan cocuk

ups boobs muydu neydi memeleri kıça benzeyen sapığa yaranmak için her daim bana saldıran boş beleş işsiz. 6 ay olmuş sözlüğe girmemişim hala hırsla yazıyor garibim.
abazalıkta son nokta.

edit: amca iş bul iş. sonra kendini genç kız diye tanıtan 50 yaşında teyzelerin yalakalığını yapıp kafayı bize takıyon.

eve atılan erkeğe evi süpürtmek

herkese tavsiye ettiğim durum. ''hadi bize gidelim harika bir kahve makinası aldım'' diyerek er kişi eve davet edilir. içeri girer girmez ''akşam da babamlar gelicek evi temizleyemedim beklersen 5 dakika şu salonu alıveriyim'' demenizle elinizden süpürge hemen alınır. iş bittiğinde ''aaa saat kaç olmuş babamlar şimdi gelir''.

güle güle kirletin.

brad pitt in aynaya baktığında hissettiği duygu

çok merak ediyorum. ne mutludur aynaya bakınca kim bilir.