bugün
- sahurdayız uludağ sözlük29
- deprem12
- muharrem ince71
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar22
- hakaret edene verilebilecek en iyi cevap26
- kemal kılıçdaroğlu20
- doğu perinçek10
- anın görüntüsü16
- ekşi sözlük ten uludağ sözlük'e göçen yakışıklılar10
- habakkuk20
- ekşi sözlük12
- ramazan9
- mısır'ın tr ile normalleşme için şartları22
- fatsa da altın siyanür havuzunun taşması14
- oruç tutmayanların bahaneleri8
- 2023 ramazan ının ilk dayağı19
- cansız maddelerin canlı oluşturabilmesi14
- tanışılan en ünlü kişi23
- sahurda ne yenmeli30
- bodrum vs marmaris14
- meral akşener12
- frank lucas adam mıdır9
- yavuz ağıralioğlu32
- lubunya 02 nasip değilmiş14
- ülkemde kürt istemiyorum8
- erdoğanın diploması yoksa nasıl yedek subay oldu11
- pure purple violet13
- kendi kendimin kedisiyim'in efsane güzelliği23
- ben allahın elçisiyim10
- türklüğün en değerli değerimiz olduğu gerçeği10
- kara erik habbesi18
- hüseyin nihal atsız16
- sözlükte tehdit edilmek18
- gurbetçiler oy kullanmasın diyen gerzek kemalikler20
- yalnizca deli yalnizca sair10
- antep lahmacun vs urfa lahmacun11
- celal şengör9
- erdoğan'ın diploması yok32
- maarem'in sadece 27 bin imza toplaması20
- aykolik bıyıksız8
- nesli tükenmiş leziz hayvanlar10
- artık en tepe değerimiz türklük olmalıdır13
- aykoliği tek yumrukla bayıltmak8
- ychp'nin 2018 de perinçek için imza toplaması10
- iftar çadırı kuyruğunda bekleyen ateist14
- 1 kg kıyma 280 tl19
- uludağsözlük iftar buluşması8
- 23 yaşında evlenmek19
- gökhan zan11
- togg12

entry'ler (716)
Çok açık bir soru. Biraz belli etmeden soracaksınız. Ekonominin durumu malum. Ay duvarlarım da berbat oldu kollarım da çok hassastır. Hem iş hem boya nasıl biter derken o atlar zaten. Bütün evi boyatın. Kötü boyarsa engellersiniz. Ama ben kötü biri olmadığım için canım başka arkadaş deneyecek diyorum.
Brad pitt hayranı kadınların erkeklerden duyduğu soru. Aslında sitem, kırgınık ifadesidir. Kötü biri olmadığım için brad pitt demiyorum ama yani akıl var mantık var.
Koskoca adam olup hala aldıklarına annesine danışarak karar verebilen erkektir. Rezalet gibi rezalet.
Annesinin oğluşudur. Tepside yedin yedin annen getirdi koydu önüne, bak yumurta bile kıramıyorsunuz.
Yemek yapanın alacağı versustır. Ne yapayım kasına bak dur.
çok umursanmaması gereken durum. siz unuttuğunuzda deliler gibi hatırlayacaktır.
fakirlerin engel basma muhabbetinin zengin hali. fakir erkekler sadece engel koyabiliyor. hatta arada engeli açıp fotoğrafına bakıp tekrar engelleyen biliyorum. yakaladım çünkü bana bakarken. çok fakir hareket. satın al toptan sil erkeksen aynen böyle.
ben çok düzgün ve efendi insanım, ben de yanlış olmaz mesajıyla kandırmaya yönelik hareket. akşam evinde kaza yap. bu ne şimdi?
ben bugün çok çalıştım. eski günlerin yüzü suyu hürmetine renk kattım. lütfen havale ediniz. hoşçakalınız.
italyanlara benzeyeceksen önce jilet gibi giyin. bir tipini düzelt, saçını tara. parfüm sık.
adam tek kaş, her yerinden kıllar fışkırmış yok efendim yurt dışında italyan sanıyorlarmış. seni afrika maymunu sanıyordur onlar diyesim geldi. hadi gene demedim.
instagramı kapattıran olay. bilgisayarı kırdıran hadise.
yazan yok ki ne yazarı?
maldır. pişmiş kelle gibi sırıtmanın alemi yok kusura bakmayın. güleryüz başka bir şey.
süper olmuş. kim bilir kime yaptırdı.
çok iyi sıkı bir seks yapmış gibiyim bugün. gayet enerjik.
karton toplayan çocuk nickli işsiz çirkin amcaya salça oluyorum. swh.
ups boobs muydu neydi memeleri kıça benzeyen sapığa yaranmak için her daim bana saldıran boş beleş işsiz. 6 ay olmuş sözlüğe girmemişim hala hırsla yazıyor garibim.
abazalıkta son nokta.
edit: amca iş bul iş. sonra kendini genç kız diye tanıtan 50 yaşında teyzelerin yalakalığını yapıp kafayı bize takıyon.
abazalıkta son nokta.
edit: amca iş bul iş. sonra kendini genç kız diye tanıtan 50 yaşında teyzelerin yalakalığını yapıp kafayı bize takıyon.
herkese tavsiye ettiğim durum. ''hadi bize gidelim harika bir kahve makinası aldım'' diyerek er kişi eve davet edilir. içeri girer girmez ''akşam da babamlar gelicek evi temizleyemedim beklersen 5 dakika şu salonu alıveriyim'' demenizle elinizden süpürge hemen alınır. iş bittiğinde ''aaa saat kaç olmuş babamlar şimdi gelir''.
güle güle kirletin.
güle güle kirletin.
çok merak ediyorum. ne mutludur aynaya bakınca kim bilir.