H
himmet abey8 yıl önce
iyi partinin sembölü
kayı boyundan esinlenmiştir. (img:#1595509)
H
himmet abey8 yıl önce
akp yi özetleyen en iyi resim
(img:#1589446)
H
himmet abey10 yıl önce
hadi götünüze kumanda sokuyoruz kampanyası
canı sıkılan yazarlara eğlence olsun diye oluşturulmuş çağdaşca bir kampanyadır. Yapamayan yazarlara bi el atarız tabi.
H
himmet abey13 yıl önce
yazarların rosava hakkındaki görüntü tahminleri
Sözlük yazarlarının sözlüğün ekonomiden sorumlu yazarı `rosava` hakkındaki fiziksel özellik ve görüntü tahminleridir. benim tahminim; (img:#327930)
H
himmet abey13 yıl önce
yazarların rosava hakkındaki görüntü tahminleri
Sözlük yazarlarının sözlüğün ekonomiden sorumlu yazarı `rosava` hakkındaki fiziksel özellik ve görüntü tahminleridir. benim tahminim; (img:#327930)
H
himmet abey13 yıl önce
yıl 2013 oldu biz hala okuyoruz
(bkz:okuyom ben yaa)
H
himmet abey13 yıl önce
siyah ince parlak
`#14732314` kendini karşılatmayı bilmiş, nickini sormadan açıklamış yazar. hoş gelmiş..
H
himmet abey13 yıl önce
kadınlar için de genelev açılsın kampanyası
artık birilerinin dile getirmesi gereken bir konu olmasına istinaden, düşünüp, icraate geçirmek istediğim proje için başlatılmış olan kampanyadır. patriarkal bir yapıya sahip olan ülkemizde, sırf erkek milletinin zevkini, rahatını düşünen yapının so… devamını gör
H
himmet abey13 yıl önce
noel dayı
[bkz]grafi2000[/bkz]de [bkz]eminem[/bkz] ve [bkz]nez[/bkz]e ayar veren noelkro.izlenmesi şiddetle tavsiye edilir.
H
himmet abey13 yıl önce
işçi partisi
nazi iktidarını türkiye ye taşıma sevdalılarının kurduğu partidir efendim.
H
himmet abey13 yıl önce
ertuğrul sivrioğlu
H
himmet abey13 yıl önce
ertuğrul sivrioğlu
H
himmet abey13 yıl önce
ertuğrul sivrioğlu
H
himmet abey13 yıl önce
ertuğrul sivrioğlu
H
himmet abey13 yıl önce
ertuğrul sivrioğlu
H
himmet abey13 yıl önce
hadise nin bacakları
kalındır.
H
himmet abey13 yıl önce
hadise nin bacakları
kalındır.
H
himmet abey13 yıl önce
hadise nin bacakları
kalındır.
H
himmet abey13 yıl önce
burak yılmaz a balans ayarı yapılması
dengede kalmaya çalışmak yerine, maç boyunca her fırsatta kendini yere atan burak'ın ihtiyaç duyduğudur. ara sıra işe yaramıyor değil, penaltı kazandırıyor; malum beşiktaş maçındaki gibi.
H
himmet abey13 yıl önce
burak yılmaz a balans ayarı yapılması
dengede kalmaya çalışmak yerine, maç boyunca her fırsatta kendini yere atan burak'ın ihtiyaç duyduğudur. ara sıra işe yaramıyor değil, penaltı kazandırıyor; malum beşiktaş maçındaki gibi.
H
himmet abey13 yıl önce
açacak başlık kalmadı
H
himmet abey13 yıl önce
nez in memesinde uyumak
H
himmet abey13 yıl önce
varikosel
Erkeklerde `spermatik kordon` `ven`lerinin genişlemesi sonucu torbalar(testis) ~daha da anlamadıysan~ ~tassak~ ~swh~ içersinde `varis` oluşumu.
H
himmet abey13 yıl önce
varikosel ameliyatı
varikoselin tek tedavi yöntemidir. çoğunlukla mikrocerrahi yöntem kullanılır. çok büyük bir ameliyat olmasa da titiz ve özenli bir müdahale gerektirir. ameliyat, varikoselin yerine göre(sağ veya sol) kasığın üst kısmından yaklaşık 2-3 cm lik bir kesi… devamını gör
© copyright 2005 - 2026