bugün

entry'ler (1)

laz çerkes boşnak ın saygı görüp kürt ün görmemesi

Öncelikle merhaba bende kürdüm ama ailem gayet namusuyla çalışıp para kazanıp vergilerini ödüyor. Dağda tek bi akrabam yok. Zaten sözde kürt temsilcisi gerçekte ermeni amerika köpeklerinin oyuncağı olmayı isteyecek zihniyette kimse yok benim akrabalarımda. Hatırlıyorum ilkokul zamanımda kimseye kürt olduğumu söyleyemezdim. Bütün çocuklar kürtler pistir kürtler kötüdür vs. vs. Bi sürü şey söylerlerdi. Ben bi süre ailemden nefret bile ettim. Biz kötüyüz diye. Ömrü boyunca boş yere hiç bi suçu olmadan fışlananlar var. Ben o o**spu çocuklarına bişey demiyorum. Zaten onlardan bizde nefret ederiz. Artık millet herşeyin farkında iyi olanlar dışlanmıyor. Ama hala var dışlayanlar. Onlara birşey diyemicem. Ülkede kötü ne olursa altından kürtler çıkıyo bunun farkındayım. Ama belki öyle gösteriliyo da olabilir. Ülkenin doğu taraflarında kürt nüfus fazla. Ülkeyi dış savaşla yenemeyince kürt–Türk arasını açarak içten bölmeye çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar. Millet uyanmaya başladı. Tüm Türkiye bir olunca karşılarında olacak gücün farkındalar. Onun için amaçları bizi bölmek.
© copyright 2005 - 2026