bugün
- en iyi antidepresan7
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- kötü biri olduğunu bilmek4
- deli olduğunun farkına varmak6
- acıkmamak için öneriler5
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- true denilen yazar10
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- arkadaşlar nasılsınız6
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- diyanetin abd'deki villaları8
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- iç sesin sürekli konuşması3
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- ışınlanma2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- adalet duygusu2
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- gammazlar çetesi18
- gecenin şarkısı4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- cilgincapkin221
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- cibali sahil3
- otobüs muavini3
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- iyi geceler arkadaşlar2
- parası olduğu halde işe giden insan2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- ölümü merak edip ölmek2
- giden gider2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- en iyi türkçe klip3
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- can sıkıntısından kendine sarmak2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- sarı yeleli aslan trump8
- clydeless bonnie7
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
entry'ler (18)
fazlası dengeyi bozar ama yokluğu da insanı çoraklaştırır.
Eskiden eğitim deyince sınıf, tahta, fotokopi gelirdi; şimdi LMS diye bir şey çıkmış. Açılımı Öğrenme Yönetim Sistemi... hem zamandan tasarruf sağlıyor, herkesi de aynı çatı altında topluyor. Ama mobil uyumluluk ve hız konularında sınıfta kalan LMS’ler de az değil. Kısacası fikir çok iyi, uygulama platforma göre değişiyor mesela akademi net bu alanda başarılı bi alt yapıya sahip.
Basit grafiklerine rağmen insanı ekrana kilitlemeyi başaran nadir oyunlardan. arada free oyuna girip oynuyorum. Ateş ve su oyunu, “bir adım yanlış atarsam her şey başa sarar” hissini sürekli yaşatıyor. Zorlayıcı ama adil; düşündürürken sinirlendiren bir yapısı var. Yalnız tek başına oynarken iki karakteri kontrol etmek bazen yorucu olabiliyor, bu yüzden mümkünse iki kişi oynamak lazım.
Ne gözlerin korkutur beni.
Ne de sevdanın titreyen rengi.
cem buğdaycı - sevdanın rengi
Ne de sevdanın titreyen rengi.
cem buğdaycı - sevdanın rengi
Kajun baharatı, mutfakta küçük bir dokunuşla büyük bir değişim yaratabilen nadir karışımlardan biri bence. Tavada çevirdiğin tavuk bile farklı bir karakter kazanıyor. Hafif isli tadı, acısıyla tatlısı arasındaki o ince çizgisi gerçekten yemeklere ayrı bir hava katıyor.
Son zamanlarda DUNN Baharattan temin ettiğim kajun karışımı da gerçekten çok iyi çıktı; reklam gibi olmasın ama hem dengesi güzel hem de aroması yerli yerinde.
Son zamanlarda DUNN Baharattan temin ettiğim kajun karışımı da gerçekten çok iyi çıktı; reklam gibi olmasın ama hem dengesi güzel hem de aroması yerli yerinde.
ebru’nun renkli dünyası - yusuf tokmuç
çocuklara empati, farklılıklara saygı ve engellilik farkındalığı gibi konuları erken yaşta kazandırmayı amaçlayan anlamlı bir kitap.
çocuklara empati, farklılıklara saygı ve engellilik farkındalığı gibi konuları erken yaşta kazandırmayı amaçlayan anlamlı bir kitap.
berbat bi durumdur, geçenlerde yaşadım. pili salladım tekrar taktım kısa süreli çalıştı. biten şampuana su eklemek gibiydi *
"Sessizlik büyük bir güç kaynağıdır." demiş Lao Tzu.
ileriye bakmak lazım, patinaj çektikçe aynı yerde kalırsın
stres ve heyecana bağlı bi durumdur.
çünkü nadir bulunan kıymetli olarak görülür.
ürünleri depolamadan doğrudan tedarikçiden alıp müşterilere ulaştırmak esasına dayanan bir e-ticaret iş modelidir. geleneksel perakende işletmelerinin aksine, dropshipping işletmeleri ürünleri eline geçirmeden önce tedarikçiden temin eder ve doğrudan müşteriye gönderir.
ges, güneş enerji santrali’nin kısaltması olup, güneş enerjisinden faydalanmanın etkili bir yoludur. dünyada hızla yaygınlaşan güneş enerjisi, hayatımızın birçok alanında kendine yer bulmaya başladı. bu yüzden, evlerde ve işyerlerinde güneş enerjisinden yararlanmak isteyenler, ges kurulumu yaptırmayı tercih ediyorlar.
kaynak: https://bit.ly/hgstmy
kaynak: https://bit.ly/hgstmy
uzaktan eğitim, esneklik ve erişim kolaylığıyla birçok kişiye eğitim fırsatı sunuyor. kendi hızında öğrenebilme imkânı, özellikle yoğun programları olanlar için büyük bir avantaj. teknolojiyi iyi kullananlar için verimli bir alternatif oluşturuyor. yüz yüze etkileşim eksikliği ve disiplin gerektirmesi bazı zorluklar yaratsa da, bu modelin sunduğu imkanlar eğitimde yeni bir kapı açıyor. online eğitim platformları da bu noktada etkili.
ayakkabı bağlamayı bir videodan bakarak öğrenmiştim sonunda.
sinop, kayseri ve bolu daki deneyimimi baz aldığımda sinop u tek geçerim.
benim adım ebruliii, biraz gerçeek biraz rüyaa.
günün hızlıca geçtiğine dair bir işaret ve her gün birbirinin tekrarı gibi.