G
golgiaparati13 yıl önce
ejderha alırken dikkat edilecek hususlar
ateşinin menziline bakmak gerek. allah muhafaza çoluk çocuk gereğinden fazla yaklaşırsa...
G
golgiaparati14 yıl önce
facebook parfüm
nasıl ve nereden temin edilebileceğini bilmediğim, 2 gün önce mısırlı bir arkadaşımda gördüğüm, güzel kokulu hoş parfüm. internette bulabildiğim tek resmi (img:#302089)
G
golgiaparati14 yıl önce
yazın geldiğini anlama yolları
yaz mevsiminin geldiğini anlama yöntemleridir. Basit olarak havalar ısınır, yaz meyveleri olgunlaşır vs. Ama şu Olay gerçekleştiği an yaz kesin olarak gelmiştir. `fotomaçın eto'o fenerde haberi` YAPması. O gün kışlıkları kaldırın.
G
golgiaparati14 yıl önce
hangi kediler van lıdır
G
golgiaparati14 yıl önce
çocuğuna anneciğim diyen yeni mahsül ebeveynler
sağda solda minik veletlerine, " yapma, anneciğim, yemeğini bitir tamam mı anneciğim ya da kakan bitince seslen olur mu anneciğim. " şeklinde hitap eden sersem ötesi kadınlardır, erkek olanları ise baba denemeyecek derecede daha da sersem ötesi serse… devamını gör
G
golgiaparati14 yıl önce
liquidamdar orientalis
G
golgiaparati14 yıl önce
nefret edilen şeyler
sözlük yazarlarının hoşlanmadığı şeylerdir. misal şahsım kitap okumayı bir işkence olarak görür. bünye alışmamış tabii.
G
golgiaparati14 yıl önce
yazarların sevdiği hayvanlar
ejderhaaa çok güzel vuuuuaaaggghhhhhh diyolar.
G
golgiaparati14 yıl önce
önceden facebook yoktu buralar hep tarlaydı
ağırlıklı olarak karikatür ve güncel haberlerin paylaşıldığı, nedendir bilinmez, sürekli profilinde yumurta resimleri bulunan bir face sayfasıdır. " hakkında " kısmında yazılan yazılar da sayfanın misyonu hakkında fazlasıyla bilgi verir.
G
golgiaparati14 yıl önce
tchibo
Almanya'dan türkiye'ye ithal edilmiş mağazalar zinciri markası.Kahveleri `starbucks` vs. tarzı yerlere göre daha ucuzdur.Mağazada binbir envayi çeşit ürün bulabilirsiniz.15 günde bir tema değişikliğine gittiğinden mağazadaki ürünlerin tamamı değişir.… devamını gör
G
golgiaparati14 yıl önce
otobüste sinir krizi geçirme sebepleri
daralma ve kendinden geçme durumlarıdır. örnek olarak: - herkesin otobüsün ön tarafında toparlanması ve arka tarafa doğru yürümemesi. - şehir içinde sıkışan trafikte, sıcak havada, klimasız otobüste ve ayakta yolculuk ederken camların açılmaması… devamını gör
G
golgiaparati14 yıl önce
otobüste sinir krizi geçirme sebepleri
daralma ve kendinden geçme durumlarıdır. örnek olarak: - herkesin otobüsün ön tarafında toparlanması ve arka tarafa doğru yürümemesi. - şehir içinde sıkışan trafikte, sıcak havada, klimasız otobüste ve ayakta yolculuk ederken camların açılmaması… devamını gör
G
golgiaparati14 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
G
golgiaparati14 yıl önce
facebook kız profili vs erkek profili
kız profili: canım çok sıkılıyor ya. :( -------> (298 yorum). erkek profili: ölmek istiyorum amk. :( -------> (3 kişi bunu beğendi, 1 yorum '' geber amk. çok s~i~kimdeydi''). tanım da yapalım. facebook da kız ve erkek profillerinin karşılaşt… devamını gör
G
golgiaparati14 yıl önce
ben ölünce cesedimi yakın diyen tipler
bunlar müslümanlıkla falan alakası olmayan kimselerdir, cenaze namazları kılınmaz.
G
golgiaparati14 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
© copyright 2005 - 2026