bugün

entry'ler (3)

birikim

Türkiye Hayat ve Emeklilik üzerinden 3 yıldır bireysel emeklilik yapıyorum. ilk başta küçük birikimler gibi başlamıştı ama zamanla gerçekten değer kazandı. Sigorta ve emeklilik konularında doğru bir adım attığımı düşünüyorum, ileride bu birikimlerin bana çok faydası olacak gibi görünüyor tavsiye edebilirim

kredi kartının insana verdiği özgüven

Yıl olmuş 2025 kredi kartı kullanmayan insan yoktur diye düşünmeyin var arkadaşlar ben. Şimdiye kadar hiç kredi kartım olmadı açıkçası ama masraflarım biraz arttığı için halkbankın paraf premıum kartına başvurmaya karar verdim tesadüfen yaptım bu başvuruyu ama biraz araştırdığımda gördüm ki yemekten, seyahatten , doğum günü kampanyasına kadar birçok konuda avantajlı şimdi bu özgüven ile kredi kartı borcum oldukça artacak gibi görünüyor alkjkjd

habitat

Çok uzun yıllar boyunca kız çocuklarının okul hayatından geri bırakılmasının bedelini hala ödüyoruz maalesef. Birçok ziyan olmuş hayat gerçekleşememiş hayaller... Bu kısıtlamalar yapılmamış olsaydı belki bambaşka bir noktada olurduk kim bilir. Zararın neresinden dönsek kar tabii ki geçenlerde halkbankın Bilim Kızlarla Gelecek Projesine rastladım Habitat derneği ile hayata geçirmişler kızlarımızın teknoloji ve bilim alanında yetişmesi noktasında destek oluyorlar oldukça hoşuma giden bir proje oldu açıkçası herkes göz atmalı ve bu tür projelere kesinlikle yakınındakileri yönlendirmeli bunun da kişisel bir sosyal sorumluluk olduğunu düşünüyorum açıkçası.