bugün
E
enjoyment7 yıl önce
yazarların hayvanseverlik seviyeleri
birkaç yavru kediyi bir arada görünce mıncırma atak geçiririm.
E
enjoyment7 yıl önce
regili sancısının abartılması
başlık yanlış açılmış. başlık (bkz:bir overrated olarak regli sancısı. ) olmalıydı.
E
enjoyment7 yıl önce
akçabük camping
Datça’dan palamutbükü koyuna giderken palamutbükü’ne 5km kala konumlandırılmış olan kamp alanı. Bayram tatilimizin beş altı gününü orda geçirdik, gitmek isteyenlere bilgilendirme amaçlı özet bilgilendirme şeysi yapıyorum; Yeni bir kamp alanı iki yı… devamını gör
E
enjoyment7 yıl önce
akçabük camping
Datça’dan palamutbükü koyuna giderken palamutbükü’ne 5km kala konumlandırılmış olan kamp alanı. Bayram tatilimizin beş altı gününü orda geçirdik, gitmek isteyenlere bilgilendirme amaçlı özet bilgilendirme şeysi yapıyorum; Yeni bir kamp alanı iki yı… devamını gör
E
enjoyment7 yıl önce
akçabük camping
E
enjoyment7 yıl önce
selimiye
`muğla`'nın `marmaris` ilçesine bağlı şirin bir balıkçı köyü.
E
enjoyment7 yıl önce
selimiye
E
enjoyment7 yıl önce
selimiye
E
enjoyment8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
E
enjoyment9 yıl önce
ecem uzgör
Türkiye yi temsil edecek modemiş bu hatun değil türkiyeyi mahallesini temsil etse 3ncü olur ya neyin kafasını yaşıyorlar acaba. (img:#1178769)
E
enjoyment9 yıl önce
anın görüntüsü
E
enjoyment9 yıl önce
anın görüntüsü
E
enjoyment9 yıl önce
anın gürültüsü
içinde bulunduğunuz anda huzurunuzu bozan lüzumsuz seslerdir. sırf kelime oyunu olsun diye düştüğümüz hallere bak. sıkıldım galiba. (img:#881753)
E
enjoyment9 yıl önce
anın gürültüsü
içinde bulunduğunuz anda huzurunuzu bozan lüzumsuz seslerdir. sırf kelime oyunu olsun diye düştüğümüz hallere bak. sıkıldım galiba. (img:#881753)
E
enjoyment10 yıl önce
mosmoda
Dünya çapında popüler olan ve ancak yurt dışında bulunabilen markaları Türkiye'de satışını yapan marka. Başarılı bir e- ticaret sitesi. Adresi de budur www.mosmoda.com
E
enjoyment11 yıl önce
nur yerlitaş
jüri üyeliği yaptığı yarışmada performans sonunda görüşü sorulunca "kusura bakmayın dalmışım, izleyemedim" gibi bir şeyler söyleyip beni yarmış geçirmiş balon.
E
enjoyment12 yıl önce
13 mayıs 2014 soma maden ocağı kazası
2014 işçi ölümlerini istatistik olarak tehlikeye sokan yangındır. neticede bu ülkede işçi ölümleri sadece birer istatistik. kimsenin madencileri ya da işçileri düşündüğü yok. sağ salim kurtulurlar inşallah.
E
enjoyment12 yıl önce
sözlük yazarlarının tespitleri
bir elmanın 2 yarısı, 4 çeyreği vardır.
E
enjoyment12 yıl önce
sözlük yazarlarının tespitleri
bir elmanın 2 yarısı, 4 çeyreği vardır.
E
enjoyment12 yıl önce
bankta tek başına oturup denize doğru bakan adam
yalnız adamdır. dertlidir, hayattan bıkmıştır, kafa dinlemeye gelmiştir.
E
enjoyment12 yıl önce
E
enjoyment12 yıl önce
E
enjoyment12 yıl önce
E
enjoyment12 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
© copyright 2005 - 2026