bugün

seviyeli sözlük için yazarlara düşen görevler

sözlüğü yaş durumuna göre bölelim. ufaklıklarla aynı platformlar da yazmak istemiyorum ben, onların dar kafa yapısının benim karma puanım üzerinde etkisi olabilmesi durumu bana haksızlık gibi geliyo. adam yazdığımızı anlamıyo, basıyo eksiyi. öyle olmamalı. onlar kendi aralarında yazsınlar, biz de kendi aramızda yazalım.

bu "kızlarla çıkma", "kız patlatma", "vermeyen kız" türü tabirler bizim gibi evliliğinde yılları devirmiş adamlara saçma geliyo. herseyin zamanı var. biz o zamanları geçtik, sözlük yönetimi bunu bize yapmasın. neymiş, "hesabı erkeğe ödeten kız modeli" diye başlık var lan bu sözlükte...yani daha başka ne diyiim ben sana, üniversite nin sonu bile diil, başlarına daha yeni yeni ulasmış yazar sayısı çok yüksek bu sözlükte. bu, aslında güzel bi sey tabii, ama "dünya ya bakılan pencere"...bi şekilde farklı. bu yazarların kendilerine sevgiler sunmakla birlikte, hep bu tür başlıkların açıldığını görmek, yani...biraz basit bi durum sonuçta...daha böyle "hayatın içinden" konuların konu edilebilmesi lazım.

kültür az. seks organları daha yeni yeni çalışmaya başlamış şahsın bakış açısıyla tabii, bir rembrandt´ın herhangi bir tablosuyla ilgili bi başlık girdin mi, onlara o başlık "uzaydan girilmiş" başlık gibi geliyo, okunmuyo eksi yiyo falan...

yani bu sözlüğü yaş durumuna göre bölsünler, hem gençler rahat etsin, hem de biz.

bu sözlükte yazarlara değil moderasyon a bu bakımdan büyük görevler düştüğünü düşünüyorum.