bugün

ensest ilişkiden türeyen insanlar

Şimdi efendim o zamanlar insan denen varlık daha yok, dinleri ve peygamberleri gönderen tanrının canı sıkılıyor ve insan yapmaya karar veriyor. Çamurdan yaptığı insana can verip adını adem koyuyor ve onun kaburga kemiğinden de kadını yaratıyor. Zaten kadın olaya daha ilk dakikan mağlup başlıyor ki eşitlik isteyen tanrının eşitlik anlayışının en güzel örneğidir.

Sonra bunların habil ile kabil diye çocukları oluyor aile dört kişiye çıkıyor. hikaye buraya kadar iyi gidiyor. sonrası biraz karışık. 3 erkek 1 kadın var ortada bu kadar adam hangi kadın tarafından doğruldu merak etmekteydim. bu yüzden kısa bir araştırmadan sonra nisa suresini buldum. surede şöyle denmektedir: Ey insanlar, sizi tek bir nefisten yaratan,ondan eşini yaratan, ve her ikisinden birçok erkek ve kadın türetip yayan rabbinizden korkun, sakının. Şimdi bu allahın gönderdiği sureye göre birçok kadın erkek türetip yaymak, cümlesinden çıkarılacak sonuç kardeşin kardeşi dölleyip çoğalttığıdır ve insanlar böyle bir ilişkinin eseridir. işte o sebebten dolayı çarpık ilişkilerle hayata gelmiş insanların ateistler ile dalga geçmesi oldukça trajikomik bir hikayedir.

Yarın bir gün çocuğunuz, karınıza yani annesine atlarsa, çocuğa niye sktin oğlum anneni diye sorduğunuzda; çocuk adem ile havvayı işaret ederek, inandığın yaradılış şeklinde de aynısı olmuş onlara kızmıyorsun da bana niye kızıyorsun demez mi? aman diyim başka şeyleri eleştireyim derken önce kendi inandıklarınıza bakmanızı tavsiye ediyorum.