bugün

ufuk günaydın

Kabahatlar kanunu çerçevesinde hayvan öldürdüğü için 300 lira ceza kesilen dangalak. Kabahatlar kanunu ne allah aşkına? Sen sadistçe bir kedinin canını al sonrasında suç sayılmasın kabahat sayılsın. sigara içmek gibi kabahat.

küfür edeceğim etmiyorum. Pitbullunun kafasını yarmışmış, lan yavşak kediyle köpek adı üzerinde birisi tutup köşede boğacak kediyi diğeri de onu tırmalayacak. Sen insan olup köpeğini kedinin üzerine o şekil salmayacaktın. Kedi öldürebilen adam hem köpek sevebilir mi ? insan da sevemez. Hiçbir haltı sevemez tek hakettiği şey boynuna tasma takıp dolaştırmak olmalı çevresine zarar vermesin diye.

ek: Mallar rencide edilmesin bu çocuk diye sözde insan hakları savunuculuğu yapabilirler. Masumun canını canice alan her türlü muameleyi haketmektedir. Köpek, kedi, kaplumbağa, hamster, tavşan farketmez. sen kedi medi öldür de seni de afişe edelim. ha bir de böyle antenler yüzünden Pitbulların adı da kötüye çıkıyor. Sonra da kedinin öldürülmesine üzülmeyip ufuk rencide edildi diye kızanlar pitbulların imhası için çabalıyor.