bugün

akp nin izmir de güçsüz olduğu yanılgısı

göçle gelen oyların sebep olduğu yanılgıdır kendileri efendim.

tabi, bilmeyenler için uzaktan sallamak pek hoştur. mesela, bu arkadaşlar, akp'nin sadece izmir'de oyunu artırabilmek adına son yerel seçimler öncesi bayraklı ve karabağlar adında iki yeni ilçe icat ettiklerini bilmezler. misal, buraların şehre dışarıdan gelenlerin gettolaştığı bölgeler olduğunu, her gün birinin kapısına yığılan kömürleri, çamaşır makinalarını falan bilmezler. öyle uzaktan güzel gelir davulun sesi çünkü, öyle duymak isteriz biz.

akp, izmir'e hasetle bakmıyordu da babam mı gavur dedi koskoca şehre arkadaş! sittin sene izmir'e değil belediye başkanı parklar bahçeler müdürlüğünde odacı bile olamayacak taha aksoy kalkıp "biz seçildiğimizde de gençler kordon'da elele gezebilecek, merak etmeyin" derken zaten bu zihniyetin şehre bakış açısının ayan beyan ortaya koymuş idi. şaka desem şaka değil, ciddiyse hiç komik değil.

nihayetinde tartışmak yersizdir. son yerel seçimlerde herkes eline babayı alıp gitmiştir zaten. çünkü izmirli başında zırt pırt gömlek değiştiren öte lümpen, tatlı su demokratı istemez. ülkenin geri kalanı isteyip hükümetinin başına getirmiştir, o da izmirliyi bağlamaz.

ayrıca, kıyamam ben onlara, ne çok koymuş bu teyzeler bunlara yav. verem olacaklar yemin ederim.

edit : imla.